Hrôza českej herečky: Manžela s dcérkou (3) zrazilo auto na priechode!

Berenika Kohoutová s dcérkou
Berenika Kohoutová s dcérkou Lolou
Zdroj: profimedia.sk
2023-05-26 07:00:00 |

Má za sebou deň, ktorý by najradšej vymazala z pamäte. Česká speváčka a herečka Berenika Kohoutová sa s priateľmi a followermi na sociálnych sieťach podelila o znepokojivé správy. A to, že jej manžel a dcérka Lola boli účastníkmi hrozivej nehody, kedy do nich narazilo idúce auto.

Berenika Kohoutová si v týchto dňoch prežila chvíle plné obáv o tých, ktorých najviac miluje. Hádam každý si dokáže predstaviť, že keď sa dozvedela, že jej manžela Kryštofa a 3-ročnú dcérku Lolu zrazilo auto, zachvátili ju strach a panika. 

 

 

„Keď prechádzali cez prechod, narazilo do nich auto. Bolo to tak, že Kryštof sa samozrejme poobzeral. Ale keď vidíte, že sa to auto sa blíži a vidíte, že to stihnete, tak predpokladáte, že ten šofér vás vidí a že zastaví. Ja neviem, čo tam ten šofér robil za tým volantom, nevieme to nikto. Asi nejaká chvíľková nepozornosť, dúfam, že to nebolo nič iné a proste do nich narazil,” vysvetlila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram Berenika. 

Umelkyňa zároveň svojho manžela vychválila, lebo dcérku ochránil vlastným telom. „Kryštof je náš superhrdina. Našťastie ju držal za ruku, takže ju v čase nárazu vymrštil hore a celý čas ju takto držal. Loly sa auto bohužiaľ nejako dotklo, ale našťastie nemá žiadne vnútorné zranenia, nemá ani žiadne škrabance. Kryštof asi má, ale hovorí, že nie,” dodala. 

Berenika vo svojom príspevku poďakovala aj záchranárom, ktorí sa postarali o jej dcérku. Po kolízii s autom ju vzali do nemocnice, kde sa podrobila sérii vyšetrení. Umelkyňa zároveň vyzvala všetkých vodičov a chodcov, aby dávali na cestách väčší pozor.   

 


Foto: profimedia.sk, Instagram
Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia