Slávna modelka utajila TEHOTENSTVO: Páááni, veď ona už čochvíľa rodí!

Lara Stone
Lara Stone má už takéto veľké bruško.
Zdroj: profimedia.sk
2023-05-17 07:00:00 |

Holandská modelka Lara Stone nepatrí medzi celebrity, ktoré sú na sociálnych sieťach prehnane aktívne. A už vôbec sa tam nedelí o momentky zo svojho súkromia. Pred svetom tak najnovšie utajila, že nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Prezradili ju až fotografie paparazzov!

Sociálne siete sú dnes plné fotiek, na ktorých sa budúce mamičky hrdo pýšia zaobleným bruškom. Aj mnohé celebritné krásky sa priam predbiehajú v tom, ktorá oznámi tehotenstvo originálnym spôsobom. Viaceré budúce mamičky nafotia tehotenské akty, alebo krásne zábery na pamiatku, kde hrá prím práve guľaté bruško. 

39-ročná modelka Lara Stone nie je ten prípad a svoje súkromie si úzkostilvo stráži. Dôkazom je aj fakt, že sa jej podarilo utajiť jej druhé tehotenstvo. Prezradili ju až zábery paparazzov, ktorí na ňu v uplynulých dňoch v uliciach Londýna natrafili. Slávna modelka mala na sebe voľné oranžové šaty, ktoré doplnila čiernym sakom. Na tvári nemala ani štipku mejkapu, vlasy ledabolo zopnuté a vyzerala rozhodne inak, než si ju pamätáme z prehliadkového móla. 

Slávna modelka má doma už 10-ročného syna Alfreda, ktorého otcom je komik David Williams. Druhé dieťatko, ktoré sa už zrejme čochvíľa vypýta na svet, má s aktuálnym manželom Davidom Grievsonom. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia