Mama radí: Máte pochybnosti, či ste dobrým rodičom? Takto to zistíte

Mama radí: Máte pochybnosti,
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-05-16 16:31:00 |

Cylleste žije v zahraničí a na sociálnej sieti TikTok sa podelila o to, čo podľa nej napovie, že človek nie je zlým rodičom ale práve naopak, že mu táto rola skutočne ide.

Žena menom Cylleste, ktorá je matkou troch detičiek sa na svojom TikToku podelila prostredníctvom videa s informáciou, ohľadom toho, čo môže s veľkou mierou naznačovať, že osoba je dobrým rodičom. „Ak si úplne vyčerpaný a nevieš, ako zo seba budeš deň čo deň dávať toľko, potom si pravdepodobne dobrý rodič," poznamenala Cylleste vo videu.

Vo videu je vidieť, ako Cylleste vykonáva domáce práce, teda upratuje, vešia prádlo a podobne. V popise videa spomína, že pociťuje, že občas je to práve absolútne to, čo je nutné počuť. Zároveň je v rovnakom popise pod videom spomenutý odkaz v znení: „Si dobrý rodič a som na teba hrdý." Reakcia nenechala na seba dlho čakať. Pod videom sa objavilo viacero komentárov. Jedna komentujúca sa pýtala, že čo však robiť v prípade, keď je človek tiež vyčerpaný, avšak ešte nemá žiadne deti.

Odpoveď od Cylleste v komentároch však nedostala. Iná komentujúca dodala, že jej odkaz z videa od Cylleste naozaj vylepšil deň. Komentujúca zároveň spomenula, že je matkou a poznamenala, že bolo pre ňu náročné prechádzať si starostlivosťou o jej 4-mesačné bábätko na obdobie, keď dosiahlo 17 mesiacov. Dodala, že sa usiluje robiť všetko, čo je v jej silách, tak ako to najlepšie dokáže.

Cylleste nedávno zverejnila aj ďalšie video na sociálnej sieti TikTok kde v popise spomína, že nemá dostatok energie na to, aby sa dokázala ešte pretvarovať. „Skutočné zábery mňa, na ktorých nedávam, ak sa nezhodujem so všetkými odsudzujúcimi mamičkami na ihriskách," poznamenala vo videu.

V komentároch pod videom jedna komentujúca podotkla s vtipom, že to cíti podobne, akoby boli rovnakou osobou.Viacerým komentujúcim sa to, čo Cylleste uviedla vo videu naozaj pozdáva. „Toto je dôvod, prečo ťa milujem," podotkla jedna komentujúca. 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia