Belohorcová zverejnila FOTO dcéry v plavkách: Zuzi, snáď má tatino zbrojný preukaz!

Belohorcová zverejnila FOTO dcéry
Zuzana Belohorcová s dcérou Salmou.
Zdroj: Instagram/ zuzanabelohorcova
2023-05-05 07:00:00 |

Ten čas ale letí! Aj keď to znie možno neuveriteľne, bývalá moderátorka Zuzka Belohorcová má už doma tínedžerku. Jej dcéra Salma oslávila vo februári svoje 13. narodeniny a hrdá mamina v týchto dňoch zverejnila na internete fotku, ktorou mnohých poriadne prekvapila.

Zuzana Belohorcova miluje svoj život a žije ho naplno. Dôkazom sú napríklad zábery, ktoré bývalá moderátorka zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Najväčšou pýchou slávnej blondínky je jej rodina. S partnerom Vlastimilom majú spolu dve ratolesti - dcéru Salmu a syna Nevia. 

 

 

Zuzka sa zároveň môže pochváliť výstavnou postavičkou, na ktorej dve tehotenstvá a pribúdajúce roky akoby nezanechali žiadne stopy. Na obdiv ju vystavila aj pred pár dňami. A to prostredníctvom zaujímavej fotky, na ktorej pózuje v bikinách. 

 

 

Prešlo pár dní a v úlohe modelky sa predviedla aj jej 13-ročná dcéra Salma. Priatelia a fanúšikovia pri pohľade na vydarený záber nešetrili slovami chvály. „Salma je jedinečná. Sledujem ju od malička. Je nesmierne šikovná, talentovaná a prekrásna,” znie jeden z pochvalných komentárov. Viacerí sa zhodujú, že zo Salmy raz bude veľká kočka. „Snáď má Vlasta zbrojný preukaz,” zhodnotil výstižne jeden z fanúšikov. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia