Juraj Mokrý šokoval maminu Vinczeovú: Ich dieťaťu priniesol netradičný dar... Všetci sa rehotali!

Juraj Mokrý bol hosťom
Juraj Mokrý bol hosťom Adely Vinczeovej
Zdroj: RTVS
2023-04-28 14:00:00 |

Adela Vinczeová sa netají tým, že relácia Trochu inak s Adelou je pre ňu srdcovou záležitosťou. Spovedá tam totiž inšpiratívnych a výnimočných ľudí. V dnešnom vydaní bude jej hosťom komik Juraj Mokrý, ktorý svojej povesti nezostal nič dlžný.

Úryvok zo stretnutia s Jurajom Mokrým zdieľala samotná Adela na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Neskromne si myslíme, že to bude ďalší z radu bizarných rozhovorov, na ktoré ľudia tak radi spomínajú,” napísala k videu moderátorka. 

Tú Juraj zaskočil hneď v úvode, keď jej podal darček, ktorý so sebou priniesol. Ako uviedol, je pre ich dieťatko. „Vy ste veľmi ekologická dvojica a sväté prijímanie je v nedohľadne. Ste schopní tieto veci lepiť doma z papiera, aby náhodou. A ja som to kúpil, že keď pôjde, aby bol pekne oblečený, oblečená,” poznamenal Mokrý s humorom sebe vlastným.

 

Šou Trochu inak s Adelou si budete môcť pozrieť už dnes o 21:55 na Dvojke. Okrem Juraja Mokrého prijali pozvanie aj bývalý kňaz Peter Gombita a riaditeľka Spoločnosti pre plánované rodičovstvo Zuzana Bendíková. Tá rozprávala napríklad o tom, aké je nevhodné nútiť deti dať niekomu pusu alebo ho objať. 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia