Pyšný tatko Pomajbo: Fíííha, z dcér sú už veľké kočky a synček... Tak toto nemá chybu!

Pyšný tatko Pomajbo: Fíííha,
Zdroj: Ján Zemiar
2023-04-28 07:00:00 |

Ten čas ale letí! Nie je žiadnym tajomstvom, že herec a zabávač Roman Pomajbo si úlohu otca naplno užíva. So svojou stand-up šou Ocko už roky zabáva mnohých rodičov. Pozrite sa, akú má krásnu rodinku!

Na tvári Romana Pomajba hádam nikdy nechýba široký úsmev. A ten vďaka svojmu zmyslu pre humor neraz vyčarí na tvári aj mnohým svojim priaznivcom. Rodák z Ilavy sa však môže popýšiť nielen úspešnou kariérou. 

Počas pobytu v Austrálii totiž spoznal svoju osudovú ženu - manželku Petru. Vybral sa tam v roku 2000, keď už u nás bol známym hercom. Petra však pochádza z Česka a pri stretnutí s ním vôbec netušila o koho ide. 

 

Dvojica v roku 2005 spečatila svoju lásku svadbou a majú spolu tri dcérky - Vivien (14), Noemi (13), Timeu (9) a synčeka Eliota (3).

 

Roman v týchto dňoch oslávil 54. narodeniny a pri tej príležitosti zverejnil na sociálnej sieti Instagram fotku so svojou rodinkou. „Môj najväčší dar - moja rodina!” napísal k fotke výstižný komentár obľúbený herec a zabávač. 

Z jeho malých princezničiek už vyrástli veľké slečny a za zmienku stojí, že kým celá rodina Pomajbovcov má tmavé vlasy, malý Eliot je blonďáčik. „A to blonďavé chlapčiatko sa kde u vás zobralo?” znie jeden z pobavených komentárov. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia