UNIKÁTNY ZÁBER kráľovnej Alžbety II.: Pár dní pred smrťou obklopená vnúčatami a pravnúčatami!

UNIKÁTNY ZÁBER kráľovnej Alžbety
Zdroj: Instagram/ The Prince and Princess of Wales
2023-04-22 14:00:00 |

Pri príležitosti nedožitých 97. narodenín Jej veličenstva zverejnil Kensingtonský palác doposiaľ neznámu fotku kráľovnej Alžbety II. Pózuje na nej obklopená pokračovateľmi svojho rodu.

Potešili fanúšikov a priaznivcov! 21. apríl bol dňom, kedy Alžbeta II. oslavovala svoje narodeniny. V septembri minulého roka nás však obľúbená panovníčka navždy opustila. Mnohí však na ňu aj tak v tento deň mysleli. 

Nezabudli ani princ a princezná z Walesu - William a Kate. Na ich profile na sociálnej sieti Instagram sa dokonca objavila fotka Alžbety II., ktorú verejnosť doposiaľ nemala možnosť vidieť. Kráľovná na nej pózuje obklopená svojími vnúčatami a pravnúčatami.

„Táto fotka vznikla na zámku Balmoral minulé leto,” znie v popise pri fotke, ktorej autorkou je princezná Kate. Záber mnohých potešil. Ako ale v súvislosti s kráľovskou rodinou už býva zvykom, spustila sa pri ňom búrlivá diskusia o tom, že deti princa Harryho - synček Archie a dcérka Lilibet tam chýbajú. Nuž, ale niektorým odporcom Harryho a Meghan ani veľmi nie...


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia