Slávna herečka (48) na túto Veľkú noc nezabudne: Porodila dvojičky!

Hilary Swank
Hilary Swank
Zdroj: Instagram
2023-04-10 14:00:00 |

Prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Talentovaná a obľúbená herečka Hilary Swank sa s fanúšikmi podelila o tú najkrajšiu správu. A to, že sa dva roky pred 50-tkou stala prvýkrát mamičkou.

Mnohé slávne tváre nezabudli na svojich priaznivcov a followerov. Prostredníctvom sociálnych sietí im poslali viaceré vydarené veľkonočné pozdravy. Oscarová herečka Hilary Swank svojím príspevkom nadchla hádam každého. 

„Krásnu Veľkú noc! Prihováram sa vám z neba. Nebolo to jednoduché, ale ten chlapček a dievčatko za to stáli,” napísala na sociálnej sieti Instagram Hilary a pridala záber, na ktorom pózuje otočená chrbtom a na rukách drží svoje najväčšie poklady. Ich mená zatiaľ neprezradila. 

Otcom dvojičiek je Philip Schneider, z ktorého sa vydala v roku 2018. Dvojica sa spoznala v novembri 2016, keď mali rande na slepo. 

Hilary sa v rozhovoroch netajila tým, že si na materstvo musela počkať. „Mala som kariéru a nebola som v správnom vzťahu. Všetky elementy do seba ale nakoniec zapadli,” uviedla pre Extra slávna umelkyňa. „Materstvo je niečo, o čom som premýšľala už ako mladé dievča a vždy som to mala na mysli,” dodala. 

Pod príspevkom sa kopia nadšené reakcie nielen od fanúšikov. Pozitívne odkazy a krásne gratulácie jej tam nechávajú aj mnohí celebritní kolegovia. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia