VEĽKÁ NOC v KRÁĽOVSKEJ RODINE: Takto ju trávia William, Kate a ich 3 ratolesti!

VEĽKÁ NOC v KRÁĽOVSKEJ
Kate a William s deťmi
Zdroj: profimedia.sk
2023-04-08 07:00:00 |

Naplno si užijú spoločné chvíle. Veľkonočné sviatky sú pre mnohé rodiny skvelou príležitosťou, ako stráviť spolu pár dní a vychutnať si vzájomnú prítomnosť. Výnimkou nie je ani rodina následníka trónu - princa Williama a jeho krásnej manželky Kate.

Princezná Charlotte (7) a jej bratia George (9) a Louis (4) majú aktuálne veľkonočné prázdniny. Tie sú skvelou príležitosťou, aby sa im ich zväčša zaneprázdnení rodičia mohli venovať. Pre kráľovskú rodinu ide o prvé veľkonočné sviatky bez milovanej kráľovnej Alžbety II. 

Podľa medializovaných informácií by sa členovia monarchie mali na Veľkonočnú nedeľu zúčastniť tradičnej bohoslužby v kaplnke sv. Juraja vo Windsore. Staršie deti - George a Charlotte sa tejto omše zúčastnili už minulý rok. Pre najmladšieho Louisa by malo ísť o jeho debut. Po bohoslužbe sa rodina schádza pri slávnostnom veľkonočnom obede. 

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kate je aktívnou mamičkou a aj pri príležitosti týchto sviatkov si pripravila pre svoje ratolesti rôzne aktivity. „Veľkú Noc si plánujeme poriadne užiť a už sa všetci tešíme na nové zážitky,” vyjadrila sa k tomu trojnásobná mamička. 

Celá rodina sa na pár dní presunula do svojho sídla Anmer Hall v Norfolku, kde to všetci milujú. Podľa medializovaných informácií by si tam spoločne mali chystať rôzne veľkonočné pochúťky a perníčky, nebude chýbať hľadanie čokoládových vajíčok po záhrade, či hranie rôznych hier. 

 

Kate a William kladú dôraz na to, aby ich deti trávili čo najviac času vonku. „Prospieva to ich fyzickému i psychickému zdraviu,” vyjadrila sa v minulosti princezná, ktorá svoje deti rada berie na rôzne prechádzky, výlety a nechýba ani jazda na koni. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia