Partneri NAJVIAC opúšťajú tieto znamenia zverokruhu: Ste medzi nimi?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-04-01 13:00:00 |

Láska sa vynútiť nedá. Hoci by niekedy človek pre druhého urobil prvé aj posledné, i tak nemusia byť opätované city tak, ako by si želal. Tieto znamenia zverokruhu to veľmi dobre poznajú.

Existuje veľa prípadov, keď ľudia zostanú v hocijakom vzťahu, len preto, aby sa necítili opustení. Napriek tomu, že ich partnerské spolužitie nie je vôbec ideálne, rozhodnú sa radšej tráviť čas s danou osobou, akoby sa mali zobúdzať úplne sami. Toto sú podľa India Times znamenia zverokruhu, ktoré sa neobávajú zostať v jednostrannom vzťahu. 
 

BÝK

Napriek tomu, že vás ľudia narodení v tomto znamení nenechajú bez pomoci, vedia sa poriadne nahnevať. Najviac ich dokáže vyprovokovať to, keď sa plne nedokážu sústreďovať len na seba. To je mnohokrát vo vzťahu práve prekážka, keďže je tam potrebné robiť kompromisy. Oni tak zostanú vo vzťahu, ale ich partner s tým môže mať problém. Bude sa im zdať, že Býk je arogantný a myslí len na seba. Jemu to však nejako zvlášť neprekáža a je s druhým človekom dovtedy, pokiaľ si on nepovie, že stačilo. 
 

RAK

V prípade, že hľadáte verného a milujúceho partnera, pravdepodobne ho nájdete práve v tomto znamení zverokruhu. Raci by sa aj rozdali, aby potešili svoju milovanú polovičku. Sú veľmi oddanými partnermi a chcú, aby sa pri nich druhý človek, ktorého milujú, cítil skutočne výnimočne. Naspäť sa im však mnoho z toho, čo ponúkajú, už nevracia. Preto mnohokrát zostávajú vo vzťahu, kde oni sú tí čo, poskytujú a uspokoja sa s málom...

 

VÁHY

Toto znamenie je charakteristické tým, že mu veľmi záleží na tom, ako sa jeho partner cíti. Často preberá iniciatívu a ťahá vzťah za oboch, len aby sa nerozpadol. Veľmi im to neprekáža, keďže ide o vyrovnané kľudné znamenie, ktoré je uzrozumené s tým, že pre šťastie najbližších je potrebné občas urobiť viac. Problém však nastáva v prípade, keď si na to ich polovička zvykne a neustále vyžaduje, aby im Váhy boli k dispozícii. Vždy, keď si to zmyslia. Keďže Váhy svojho partnera skutočne zbožňujú, robia ústupky aj tam, kde už by mali myslieť na seba.


KOZOROŽEC

Títo ľudia vedia uprednostniť šťastie svojich blízkych pred inými a snažia sa o to, aby boli rešpektovaní. To sa im síce dostáva, avšak nie v takej miere, akoby si zaslúžili. Potlačia svoje ego na druhú koľaj, aby videli úsmev na tvári svojho milovaného. Mnohokrát sú vnútorne nešťastní, pretože si myslia, že aj keď robia všetko, aby ich partner zbožňoval, láska sa im v takej hojnosti nedostáva...

 

RYBY

Rovnako ako Raci, je toto znamenie známe tým, že je citlivé a empatické. Dožadujú sa pozornosti od svojej polovičky a chcú, aby vedeli, ako veľmi ich zbožňuje. Často sa na neho veľmi naviažu a nechcú si pripustiť, že jedného dňa ich by ich vzťah mohol skončiť. Ich partner však až takú citovú hĺbku vzťahu väčšinou nezdieľa, a preto sa mnohokrát cítia nedocenení a nevšímaní.

 

„Baran, Blíženci, Lev, Panna, Škorpión, Kozorožec a Vodnár pravdepodobne opustia jednostranný vzťah, pretože neznesú kompromisy a obety, najmä ak ich partner vôbec neinklinuje k ich potrebám," uvádza sa na spomínanom zahraničnom portále.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia