Herec z markizáckeho Dunaja má doma kráľovnú a rozkošné dcérky: Čakali na ne 8 rokov!

Herec z markizáckeho Dunaja
Martin Mňahončák
Zdroj: TV Markíza
2023-03-24 11:00:00 |

Hoci v markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám mu tvorcovia úlohu otca nedopriali, v skutočnom živote si ju naplno užíva. Reč je o sympatickom hercovi Martinovi Mňahončákovi, ktorý je milujúcim dvojnásobným tatinom.

Martin Mňahončák je talentovaným hercom a zároveň veľkým sympaťákom. Potvrdil to aj v nedávnej reportáži magazínu Reflex, kde divákom vlastne prvýkrát predstavil svoju krásnu rodinku. „Prvá, najväčšia kráľovná, je moja manželka Katarína. A potom je to Dorotka a Marínka,” uviedol pyšný otecko. Spoločne so ženou sa netaja tým, že ich dievčatká sú vytúžené. „My sme čakali dlho. Osem rokov. Ale tak prišli,” povedal k tomu. 

„Nepatrím medzi otcov, ktorí potrebujú mať syna,“ hovorí otvorene Martin, ktorý sa snaží svoje princezničky rozmaznávať, ale keď treba, je tiež prísnym otcom. „Snažím sa byť takým otcom, akého ma vychovali. To, čo som zažil ja, tak to budem vštepovať svojím deťom. Iné neviem,” dodal.

Dievčatká zatiaľ príliš nevnímajú, že je ich tatino slávny. „​​​​Žijeme normálny život s normálnymi ľuďmi,” povedal k tomu Mňahončák, ktorého môžete vidieť nielen v seriáli Dunaj, k vašim službám, ale aj v počine Klamstvo a na doskách, ktoré znamenajú svet. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia