Rozvod? No a čo! Tieto znamenia zverokruhu s tým nemajú vôbec problém

Rozvod? No a čo!
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-26 18:00:00 |

Stretnúť lásku a stráviť s ňou šťastný čas do konca svojho života by pravdepodobne chcel každý. Tieto znamenia však vedia opustiť aj manželstvo, ak si podľa nich neplní svoju funkciu.

Kto by sa nechcel vydávať alebo ženiť z lásky? Život to však môže u niektorých ľudí zariadiť inak a napriek rozhodnutiu, že strávia s niekým ich zostávajúci čas na Zemi, nemusí sa to podariť. Podľa India Times, dôvodov môže byť viacero. Napríklad aj ten, že, v ich manželskom zväzku im mohla chýbať citová opora.

Problémom bymohla byť aj nevera, vzťah na diaľku či iné priťažujúce okolnosti. Pozrite sa na niekoľko znamení zverokruhu, ktoré sú náchylné k tomu, že sa po rozvode nechajú nahovoriť na vstup do druhého manželstva.

Býk

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu, sú charakteristickí tým, že sa potrebujú vedieť na niekoho spoľahnúť. Veľmi si želajú mať pri sebe niekoho, kto je pre nich nielen oporou, ale aj partnerom, ktorému môžu za každých okolností veriť.

Nebudú však zotrvávať v manželstve, v ktorom neskôr zistia, že im neprinesie šťastie v podobe spoľahlivosti zo strany partnera. Radšej budú hľadať niekoho, kto im viac vyhovuje, rozvedú sa a opäť vstúpia do manželstva.

 

Váhy

Toto znamenie je známe tým, že sa nenechá vyviesť z miery. Poväčšine má kľudnú a vyrovnanú povahu, čo sa usiluje pretaviť aj do medziľudských vzťahov. Túži po tom, aby mal šťastný vzťah bez zbytočných hádok, keďže títo ľudia zvyčajne neobľubujú dramaticky vyhrotené situácie.

V prípade, že to však v manželstve nedostanú, nemajú problém sa rozhodnúť pre rozvod. Chcú byť v živote šťastní a radšej to budú riešiť rozpadom manželstva, ako strávením po zvyšku života s niekým, s kým to už ďalej nefunguje. 

 

Škorpión

V prípade, že človek v narodení znamení Škorpióna pociťuje v manželstve, že si ho jeho polovička neváži, nezdráha sa odísť zo vzťahu. Pre toto znamenie zverokruhu je veľmi dôležité, aby vo vzťahu cítilo citovú iskru. Zakladá si tiež aj na fyzickej príťažlivosti.

Mnohým ľuďom sa môže zdať, že toto znamenie je veľmi náročné na výber partnera. Škorpión má však veľmi dobre vyvinutú intuíciu a verí svojim inštinktom. V prípade, že zistí nesúlad až počas manželstva, neváha a rozhodne sa pre rozvod.

 

Strelec

Medzi týmto znamením nájdete ľudí, ktorí sa veľmi radi zabávajú a nepatria k tým, ktorí  by veľmi lipli na svojej polovičke. Dokážu fungovať ako samostatné jednotky. Konflikty nastávajú, keď ich partner nevie alebo nechce pochopiť, že potrebujú viac priestoru pre seba a pre svoje záujmy.  Ak to trvá dlhší čas, rozhodnú sa ďalej v manželstve nezotrvávať

 

Vodnár

Rovnako ako Strelec, aj Vodnári milujú samostatnosť. Nielen v pracovnej činnosti, ale aj v partnerských vzťahoch. Najdôležitejšie zo všetkého pre nich je, aby sa im ich drahá polovička dokázala prispôsobiť  tak, aby mohli čo najviac času tráviť spolu. Je pre nich veľmi podstatné vedieť, že majú minimálne podobné koníčky.

 

Ktoré znamenia zverokruhu sa bránia rozvodu?

Hoci prísť o vzťah a ukončiť ho nie je príjemná záležitosť, vyššie spomínané znamenia zverokruhu sa dokážu v živote pohnúť ďalej a opätovne nájsť vzťah.

Baran, Ryby a Lev sú však presným opakom. Vo väčšine prípadov radšej budú mať jedno nefunkčné manželstvo, akoby ho mali ukončiť. Problém odísť z manželstva majú väčšinou aj Blíženci, Kozorožec, ďalej tiež Panna a ľudia, ktorí sa narodili v znamení Raka.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia