Spievanka má doma už MATURANTKU: Z jej dcérky vyrástla takáto KRÁSAVICA!

Spievanka má doma už
Spievankovo
Zdroj: Spievankovo
2023-03-15 10:30:00 |

Z malého dievčatka je už dospelá slečna! Maturita je horúcou témou týchto dní aj v rodine obľúbenej detskej interpretky Márie Podhradskej, po celom Slovensku známej pod prezývkou Spievanka. Skúškou dospelosti si prechádza jej dcéra Terezka.

Žiaci včera podstúpili písomnú maturitnú skúšku zo slovenského jazyka a literatúry. Niektorí namiesto slovenského jazyka maturovali z maďarského jazyka. Dnes pokračujú v testovaní svojich vedomostí z cudzieho jazyka.

Skúška dospelosti, ako ju mnohí nazývajú, neobišla ani dcéru Márie Podhradskej (47) - Spievanky, ktorá už roky patrí medzi našich najobľúbenejších detských interpretov a skladateľov. O túto informáciu sa Spievankovo podelilo s fanúšikmi a priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí. 

„Dnes má Mária a Terezka (dcéra, 18) veľký deň… skúšku dospelosti. Z malého dievčatka, ktoré ste mali možnosť vidieť v klobúčiku a fialovom tričku na prvých DVD vyrástla slečna pripravená na maturitu," píše sa na facebookom profile danej hudobnej kapely.  Ďalej nezabudli poskytnúť aj radu pre rodičov, ktorá by mohla byť prínosná nielen pre mamičky, ale aj pre oteckov.
„Želáme vám, aby ste si užili každý jeden okamih s vašimi deťmi naplno, lebo ani sa nenazdáte a vyrastú vám do krásy…",  píše sa ďalej. Nakoniec v závere popisu stihli popriať nielen Terezke, ale aj všetkým žiakom, ktorí maturujú, aby túto skúšku úspešne zvládli. Tiež sa dopytovali, či sa medzi čítajúcimi statusu, nenachádzajú aj milovníci ich pesničiek. „Ozaj, máme tu veľkáčov, ktorí vyrastali na “spievankovských” pesničkách?"  dodali v popise ďalej.

 

Dnes má Mária a Terezka (dcéra, 18) veľký deň… skúšku dospelosti. Z malého dievčatka, ktoré ste mali možnosť vidieť v...

Posted by SPIEVANKOVO on Wednesday, March 15, 2023

Reakcia od mnohých ľudí nenechala na seba dlho čakať. „Terezke držíme palce. Určite bude skvelá. Moje dcéry vyrástli na Spievankove a staršia sa už pripravuje na strednú školu. Tak rýchlo to uteká...", poznamenala jedna komentujúca v popise pod daným príspevkom na Facebooku.

Iná fanúšička mala podobnú skúsenosť a dodala nasledovné: ,,Všetko najlepšie prajem, veru aj u nás máme veľkú slečnu a chlapiska, ktoré dookola spievali pesničky zo Spievankova. Ešte teraz mi v hlave znejú Rafaela stonožka, Ťuki, ťuki ťukalo, Ide ide slon, Kolo kolo mlynské, Boh ľúbi ma." V závere dodala, že si spomína na obdobie, keď si uvedomila ako si dané skladby spievala, keď nakupovala v obchode. Ešte stihla popriať Terezke veľa šťastia.

 

#stuzkova Túto sobotu sme mali u nás stužkovú. Som veľmi rada, že si Terezka vybrala školu, na ktorej je spokojná....

Posted by SPIEVANKOVO on Monday, October 24, 2022

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia