Krásna Monika Bagárová o NOVOM MUŽOVI: Vzťah na diaľku a... Chce ďalšie deti!

Krásna Monika Bagárová o
Monika Bagárová s dcérkou Rumiou
Zdroj: Instagram/ bagarovamonika
2023-03-16 09:00:00 |

Jednou z najsympatickejších mamičiek nášho šoubiznisu je nepochybne Monika Bagárová, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar. Tá ma za sebou nevydarený vzťah s otcom svojej rozkošnej dcérky Rumie - bojovníkom Machmudom Muradovom. Aktuálne je ale opäť zamilovaná a čo-to o svojej novej láske prezradila aj fanúšikom.

Vzťah Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova bol poznačený neverou a zápasník nebol pre 28-ročnú krásku práve najideálnejším partnerom. Z ich vzťahu vznikla dcérka Rumia, ktorá je pre speváčku najväčším pokladom. 

Nedávno do života mladej mamičky opäť vstúpila láska. Informácie o novom partnerovi, ktorým je úspešný 31-ročný podnikateľ Leonard z Karlových Varov, dávkuje Monika postupne a s veľkou opatrnosťou. V týchto dňoch napríklad prezradila, aký má Leo vzťah s jej dcérkou Ruminkou. „Ona ho miluje už do prvého ich stretnutia a ja sa jej ani nečudujem,” prezradila na Instagrame zamilovaná speváčka.

Každý, kto Bagárovú sleduje na sociálnych sieťach vie, že nemilovať sa nedá ani jej dcérku. Rumia je totiž hotové zlatíčko. 

Zamilovaná a šťastná Monika najnovšie v Podcaste bez názvu prezradila, že s Leom majú vzťah na daľku. „Nebývame spolu. On je z Karlových Varov a ja som z Brna. Sme od seba fakt ďaleko, ale vidíme sa často. Niekedy dvakrát do týždňa, niekedy raz za týždeň na dva-tri dni,” uviedla krásna brunetka. Ako tiež dodala, obaja sú pracovne dosť vyťažení. „Snažíme sa byť spolu čo najviac. Sme dvaja rozumní ľudia a nebláznime, lebo vieme, že máme určité zodpovednosti každý na svojom mieste a potrebujeme si ich plniť,” dodala. 

 Bagárová sa netají tým, že si materstvo naplno užíva. „Je to to najkrajšie, čo sa mi mohlo stať,” priznáva. Zároveň priznáva, že by Ruminke rada dopriala aj súrodencov. „Vždy som chcela mať aspoň tri deti,” dodala krásna speváčka. Či jej nový priateľ pomôže v naplnení tejto túžby, ukáže čas... 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia