POVAHA vášho dieťaťa podľa znamení zverokruhu: Na tieto POVOLANIA sa hodia!

POVAHA vášho dieťaťa podľa
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-11 09:00:00 |

Aký poklad pravdepodobne ukrýva povaha vášho drobca? Pozrite sa, ktoré vlastnosti sú typické pre detičky v jednotlivých znameniach zverokruhu a na aké povolania sa hodia.

Baran

Detičky narodené v znamení Barana sú od prírody jednoducho veľmi tvrdohlavé. Môžete robiť takmer nemožné, aby ste ich dokázali skrotiť. Budú trvať na svojom, kým nedostanú to, čo chcú. Neraz sa stáva, že keď im odopriete sladkosť alebo pozeranie rozprávky, nielenže sa rozplačú, ale ani vám to nezabudnú.

Väčšinou majú veľa energie sú neposedné a v dospelosti inklinujú k povolaniam ako politik, vojak, ekonóm. Cudzia im nie je ani oblasť, kde ukážu svoju fyzickú zdatnosť, napríklad v športe. Detičky sú veľmi priebojné.

 

Býk

Logické uvažovanie a zmysel pre kreativu. Týmto sú poväčšine obdarené detičky v znamení Býka. Možno o nich tvrdiť, že nie sú veľkí teoretici, skôr dávajú prednosť praktickým záležitostiam.

Dievčatká sa veľmi radi už od útleho veku realizujú v domácnosti. Milujú dekorácie aj chutné jedlo. Sú poctivé a túžia byť okolím rešpektované. Chlapci aj dievčatá sa veľmi dobre sa uplatnia v povolaniach ako obchodník, bankár či učiteľ. Detičky sú často praktické.

 

Blíženci

Rodičia detičiek, ktoré sa narodili v znamení Blíženci sa často pasujú s tým, že sú veľmi neposedné. Mnohokrát tiež menia náladu. Usmievajú sa a behom malej chvíľky sa rozplačú, ani nevedia prečo.

V dospelosti sú však títo ľudia veľmi charizmatickí. Pre nich je vhodná práca ako inštruktor tanca, organizátor podujatí, či vedúci detského tábora. Detičky sú často veľmi spoločenské.

 

Rak

Rovnako ako Ryby, aj toto znamenie zverokruhu je známe svojou vľúdnou povahou. Obľubujú, keď sa môžu tešiť prítomnosti ich najbližších. Malé detské ratolesti sú poväšine viac extrovertnejšie ako Ryby. Avšak, môže ísť aj o výnimky.

Dobre sa uplatnia v zamestnaní ako plavčík, tréner, no neminú ich ani technické zamerania. Pre dievčatká je v budúcnosti vhodná napríklad práca kozmetičky, kaderníčky či záhradnej architekty. Detičky sú často dobrosrdečné.

 

Lev

Extrovertné a zároveň dominantné povahy sa často rodia práve v tomto znamení zverokruhu. Charakterizuje ich silná vôla zažiariť. Sú veľkí individualisti, radšej na všetko prídu samé. Mnohokrát sa stáva, že sa detičky dostávajú do konfliktu s inými, pretože chcú všetko pre seba.

Len si chránia to, čo je ich. Táto vlastnosť im však v budúcnosti môže byť skôr prospešná. Práve v povolaní, ktoré si vyberú. Bývajú karieristi. Pre nich je vhodné ísť svojou vlastnou cestou, napríklad skúsiť podnikanie. Detičky sú často cieľavedomé.

 

Panna

Rodičia detičiek narodených v znamení Panny sa môžu tešiť, že im doma rastie veľký detailista. Často obľubujú rôzne skladačky, hlavolamy, ktoré preveria najmä ich rozumové schopnosti.

Stáva sa, že keď sa zapoja do určitej súťaže, urobia všetko preto, aby ju aj vyhrali. Majú láskavé srdce a nevadí im podeliť sa o hračky aj s osttanými deťmi. Priaznivé sú pre nich nielen kreatívne povolania, ale aj napríklad práca veterinára, právnika či policajta. Detičky sú často perfekcionisti.

 

Váhy

Malé detské ratolesti sú väčšinou kľudné povahy a takmer nič ich nerozhodí. Vyznačujú sa pevnou vôlou a silným tímovým duchom. Rovnako ako Škorpión. Ak si vytýčia cieľ, pevne sa ho držia. Majú obrovskú trpezlivosť.

Dobre im padne práca psychológa, kriminalistu či redaktora. Detičky sú často veľmi pokojné.

 

Škorpión

Ak hľadáte tajomnú a mysterióznu osobnosť je to práve toto znamenie zverokruhu. Detičky sú mnohokrát rovnako ako Kozorožec, veľmi inteligentné. V prípade, že im niekto ukrivdí, ešte veľmi dlho si to pamätajú. Sú ambiciózne a zvyčajne čo si zaumienia, to aj dokážu splniť. Majú však problém veriť iným.

Vynikajú v povolaniach ako učiteľ, umelec, pracovník marketingovej agentúry či spisovateľ alebo vyšetrovateľ. Deti sú často záhadné.

 

Strelec

Z malých detských ratolestí rastú nadšení optimisti. Radi sa pohybujú tam, kde je zábava a dobrá nálada. Vedia veľmi dobre povzbudiť iných a z ničoho si nerobia ťažkú hlavu. Charakterizuje ich silná túžba po tom, byť videnými.

Pre nich je vhodná práca, ako komik, spevák, psychológ, antropológ. Detičky sú často veľmi optimistické.

 

Kozorožec

Deti v tomto znamení možno považovať za veľmi bystré. Mnohokrát nedajú najavo, v čom všetkom sú dobré, ale ich talent sa postupne prejaví.

Vynikajú nielen ako veľmi dobrí zamestnanci, no nestratia sa ani v slobodných povolaniach. Dobre sa uplatnia v povolaniach ako plánovač, analytik. Detičky sú často veľmi inteligentné.

 

Vodnár

V tomto znamení sa nachádzajú veľkí cestovatelia. Detičky sú zvedavé, hľadajú odpovede na najrôznejšie otázky. Väčšinou sa zaujímajú o knižky a fascinujú ich všetky možné ilustrácie a svetielka. Obľubujú vodu a radi trávia čas osamote, ale aj v spoločnosti.

Dobre sa uplatnia v prácach ako výskumník, pracovník cestovnej kancelárie. Deti sú často prispôsobivé.

 

Ryby

Dušičky malých drobcov v tomto znamení zverokruhu sú veľmi empatické a citlivé. Často sú obdarené emocionálnou inteligenciou. Radšej ako novú hračku privítajú s úsmevom na tváričke svojho kamaráta alebo kamarátku. Občas sú bojazlivé a držia sa niekedy v úzadí. Potrebujú si najprv získať dôveru a potom sa stávajú tým najvernejším priateľom. 

Pre nich je v dospelosti mnohokrát najlepším povolaním také, kde môžu pomáhať iným. Dobre sa uplatnia ako zdravotníci, záchranári či v oblasti sociálnej práce. Detičky sú často veľmi citlivé.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia