Šesťročný chlapček spadol do ŽUMPY, život mu zachránila polícia

Šesťročný chlapček spadol do
Ilustračné foto
Zdroj: SITA
2023-03-08 09:09:00 |

Polícia zasahovala v prípade strateného chlapca vo veku šesť rokov, s úsilím policajného tímu sa podarilo život chlapca zachrániť. (Aktualizované 9:18)

 

Policajná hliadka v Želiezovciach, ktorá patrí do Obvodného oddelenia Policajného zboru išla cez obec s názvom Pohronský Ruskov, konkrétne dňa 5.3.2023 čo bola nedeľa, informovala polícia na svojom facebookovom profile. Táto policajná hliadka ňou išla v spomínanú nedeľu podvečer. Keď obcou prechádzala, tak spozorovala priamo na chodníku, že tam kývajú dvaja ľudia na ktorých bolo viditeľné, že volajú o pomoc. 

 

POLICAJTI ZACHRÁNILI ŽIVOT 6 ROČNÉHO CHLAPČEKA. TEN SPADOL DO ODKRYTEJ ŽUMPY Policajná hliadka z Obvodného oddelenia...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, March 7, 2023

Ďalej sa na spomínanom facebookovom profile polície uvádza, že policajti získali informácie o tom, že dvojica, ktorú uvideli, už približne hodinu hľadá ich syna, ktorý má šesť rokov. Poznamenali, že chlapec sa išiel prejsť na prechádzku s jeho príbuzným a následne sa stratil. ,,Bez meškania preto začali prehľadávať okolie. Policajti nevynechali ani pozemok za pohostinstvom, kde sa nachádzala stará žumpa. Keď do odkrytej žumpy policajt zasvietil, uľavilo sa mu. Spozoroval vystrašenú špinavú tváričku malého chlapca, ktorý ho oslovil s prosbou – „pomôžte mi!“ uvádza polícia na spomínanom facebookom profile.

Ďalej je uvedené, že polícia sa prostredníctvom využitia svojich spoločných síl sústredila na to, aby chlapca dostali von, čo sa nakoniec podarilo, pričom chlapec neutrpel žiadne zranenia. ,,Policajti zachránili dieťa v poslednej chvíli. Pokiaľ by si otvorený septik nevšimli mohli by byť následky obyčajnej detskej zvedavosti fatálne," spomenula polícia na danom facebookovom profile. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia