Srdcervúci príbeh matky: Veľmi túži po druhom dieťati, manžel chce radšej psa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-28 14:59:00 |

Želala si, aby sa jej rodinka rozrástla o ďalšieho potomka. Jej manžel túto možnosť rázne odmieta a skôr by dal prednosť tomu, že si kúpia psa...(Aktualizované 15:01)

Jedna žena, ktorá je už mamičkou sa podelila o svoj príbeh, v ktorom si nevedela dať rady s tým, že jej manžel namiesto ďalšieho bábätka by si radšej zadovážil psa, uvádza Kidspot.com, ktorý o tom  informoval ako prvý. Spomínaná mamička si sem prišla po radu. Táto mamička sa rozhodla, že sa jej materstvo páči a túži mať ďalšie bábätko s jej manželom. Ten však druhé nechce. Žena mu pripomínala, že bude už len staršia, a preto je najvhodnejší čas, aby popracovali na druhom dieťati. Muž jej názor neocenil.

Hoci sú spolu s manželom už roky, on ďalšie dieťa nechce. Na spomínanom webe,chcela mamička získať radu od spisovateľky menom Laura Mazzová, ktorá taktiež žije v zahraničí a už je matkou viacerých detičiek. Manželia sa na ďalšom možnom tehotenstve pohádali a dokonca jej mnažel priznal, že ak sa pokúsi otehotnieť zámerne, bez jeho vedomia, tak je to dôvod na rozvod. Žena objasnila celú situáciu a povedala, prečo jej muž reaguje takto.

Dodala, že keď sa im narodilo prvé dieťa, tak jej manžel mal depresie a trvalo pomerne dlho, kým sa z toho všetkého spamätal. Kvôli tomu, aby mu bola nápomocná sa vzdala svojej práce a starala sa o ich bábätko. Spomínaná mamička však spomenula, že si veľmi želá mať druhé bábätko.

Spisovateľka, ktorej sa daná mamička doptyovala o radu povedala, že je vhodné, keď sa manželka vcíti do pocitov jej manžela. Rozumie tomu, že túži mať druhé dieťa, no podľa jej názoru by viac mala byť empatická k názorom jej manžela. Podotkla, že manželia by si mali prejaviť vzájomnú úctu a poďakovať životu za to, čo sa im poradilo.

Spomenula, že v prípade, že sa im nepodarí dohodnúť sa, je tu aj možnosť ukončiť manželstvo. Odporučila sa spýtať samých seba, či existuje cesta ako túto situáciu vyriešiť. Pýtať sa navzájom či rozhodnutie mamičky je ozaj také silné, žeby si nevedela predstaviť nemať ďalšie bábätko. Rovnako aj jej manžel by sa mal sám seba spýtať, či druhé dieťatko by bolo pre neho takým ,, problémom". Spomínaná spisovateľka dodala, že je vhodné, aby mamička, ktorej sa to týka, zdôraznila manželovi, aké je veľmi podstatné pre ňu to, aby mala v živote ďašie bábätko. Taktiež je nutné načúvať aj z jej strany, aké sú manželove potreby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia