Tínedžer mal čakať dieťa s o 57 rokov staršou ženou, nakoniec je všetko inak!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-15 15:30:00 |

Tento muž sa pochválil s informáciou, že si vezme túto ženu, a že spolu čakajú dieťa. Mnohí ich vzťah odsúdili a zamýšľali sa, ako žena môže byť v takom veku tehotná...(Aktualizované 5.5 o 11:57).

Jeden tínedžer, ktorý žije v zahraničí menom Giuseppe D'Anna sa podelil na sociálnych sieťach, ako je Instagram a TikTok so šokujúcou informáciou, Millina Gata mala byť údajne tehotná, uvádza zahraničný portál American Chronicles. Aktuálne má 19 rokov a prezradil niečo, čo pobúrilo viacerých ľudí, uvádza DailyStarSpomenul, že sa má stať otcom. Na tom by nebolo nič až tak zvláštne, hoci ide o pomerne mladého človeka. Avšak, šokujúce je to, že dieťa mal čakať s výrazne staršou ženou, ktorá má konkrétne o 57 rokov viac, ako on.

Avšak, vyzerá to tak, že zrejme nie je všetko na prvý pohľad také ako vyzerá. Spomínaný tínedžer ohúril svojich followerov na Instagrame tým, že publikoval video, v ktorom mala byť jeho údajná snúbenica, ktorá má aktuálne 76 rokov. 

Vo videu poukázal na to, že tá žena sa mala stať jeho manželkou. Avšak informácia ohľadom ich vzťahu nebola prvýkrát publikovaná teraz. Tento párik sa populárnym stal po prvý raz už počas priebehu mája, keď prehovorili o ich vzťahu.

Pod videom sa objavilo viacero komentárov. Niektorí ľudia sa domnievali, že nie je možné, aby žena v takom veku ešte porodila. Je NEMOŽNÉ otehotnieť, keď sa babička dostala do štádia menopauzy," spomenul jeden komentujúci na Instagrame a uvádzajú sa tieto slová aj na spomínanom zahraničnom magazíne. Viacero komentujúcich zostalo zdesených, keď sa dozvedeli, že tento párik čaká spolu dieťa. Jeden komentujúci naznačil, že spomínaný tínedžer je zjavne pravdepodobne zlatokop, keď dokázal mať dieťa s tak staršou ženou od neho. Ďalší komentujúci na Instagrame v komentároch poznamenal nasledovné: ,,Jedného dňa vyrastie a pozrie sa na tento obrázok a bude mať pocit, že zradil svoju dušu." Iný komentujúci poznamenal nasledovné: ,,Za jej peniaze jej kupuje drahé darčeky."

Našli sa aj komentujúci, ktorí im spoločné bábätko dopriali a nevideli nič zlé na tom, že ho spolu majú, napriek ich vekovému rozdielu. Napriek spomínaným záležitostiam, celá situácia bola úplne inak. Giuseppe sa špeciálne vyjadril pre Jam Press a presvedčivo poznamenal, že tento ich vzťah je klamstvo. Nakoniec povedal, čo je skutočnou pravdou.

Celú situáciu dal na pravú mieru a povedal, že spomínaná žena z videa nie je jeho budúca manželka ani matka jeho budúceho dieťaťa. Táto žena je jeho babičkou. „Áno, Milina je moja babička,“ dodal.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia