Už 11 rokov je bez sexu, splodila dieťa od darcu spermií

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-06 12:08:00 |

Jedna žena sa rozhodla, že viac ako 10 rokov nebude mať pohlavný styk. Napriek tomu má dcérku. Pozrite sa, o čo presne ide.

Jedna žena menom Verity Jones, ktorá žije v zahraničí je bez partnera a značne si to užíva, uvádza Dailystar.co.uk. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebola bez pohlavného styku celých 11 rokov. K tejto informácií tiež dodala, že sa jej narodila dcérka bez toho, aby musela mať sex a zostať s nejakým partnerom. Otehotnela na základe darcovstva spermií, ktoré bolo možné nájsť prostredníctvom internetu.

Tieto spermie si ,,vybavila" online, zaplatila a oplodnila sa následne doma. Narodilo sa jej dievčatko, ktoré má v súčasnosti 10 rokov. Táto spomínaná mamička dodala, že zatiaľ čo iní ľudia idú od lekára k lekárovi, aby všetko prebehlo ako má a prišlo k úspešnému umelému oplodneniu, ona to vyriešila takto zrýchlene".

Dodala, že k tomu, aby spermie od darcu dostala, stačilo vybaviť podpísanie niekoľkých papierov. Spomenula, že keď jej prišli, hneď všetko prebehlo ako malo a to už na prvýkrát. Stále sa rozprávame každý rok na narodeniny mojej dcéry. Dopadlo to bizarne dobre," spomínajú sa slová Verify na danom onlinovom magazíne. Ohľadom toho, prečo toľko rokov nemala pohlavný styk dodala, že kedysi si užívala nezáväznú zábavu v podobe sexu, avšak prestala s tým z dôvodu, že nevedela, k čomu má takáto neviazaná zábava vlastne viesť. 

Dodala, že sa považuje za pansexuálku. Teda za človeka, ktorého priťahujú ľudia vo všeobecnosti, pričom je ,,jedno" či ide o ženu alebo o muža. Priznala, že si väčšinou vyberala ženy, no nemá ,,problém" ani s chlapmi. Zároveň spomenula, že nežila kedysi bez sexu ani jednoducho nedržala celibát kvôli Bohu. Je to z dôvodu, že nevidela zmysel v sexe pre zábavu.

Dodala, že si myslela, že to bude len dočasné, no čoraz viac sa presvedčovala o tom, že nechce len tak mať pohlavný styk bez záväzkov a aktuálne taktiež drží celibát nielen čo sa týka tela, ale aj emocionálnej stránky. Spomenula, že ju taktiež odrádza od akéhokoľvek vzťahu aj to, že už počula mnoho príbehov o nešťastnej láske tak jednoducho chce, aby jej dcérka radšej mala len jedného rodiča, ako ju vychovávať vo vzťahu plnom zloby a nenávisti.

Povedala, že celibát jej jednoducho dáva slobodu cítiť sa sama sebou bez toho, aby sa musela niekomu prispôsobovať a premýšľať, či sa niekomu zapáči a či s ňou zostane a podobne. Mnoho ľudí jej správaniu nerozumie a viacerí z nich sú ,,šokovaní". Táto mamička má 35 rokov a viacero ľudí nechce uveriť, že už 11 rokov nemala pohlavný styk. Priznala, že jej dohovára aj jej mama, a že V.Jones, pociťuje chvíle, keď sa cíti sama a je jej občas aj ľúto, že nemá sex, no priznala, že keď k tomu dôjde, asi už pravdepodobne už bude mať vek, keď ju nikto nebude považovať za príťažlivú. Priznáva, že rovnako ako iní ľudia aj ona má túžby, no neplače, žeby ju niekto podviedol vychutnáva si to, že niekto ju nepodvádza a je šťastná s jej mačkami.

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia