Hľadajú sa najlepší pedagógovia: Verejnosť môže zahlasovať za učiteľov pôsobiacich v handlovskej doline

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-04 20:00:00 |

Znovu je k dispozícii možnosť podujať sa na hlasovaní za najlepších učiteľov v spomínanej doline. Ako to urobiť? Pozrite sa na bližšie podrobnosti.

Verejnosť má opäť možnosť nominovať učiteľov, ktorí pôsobia v školách na území handlovskej doliny, na ceny Vynikajúci pedagóg. Vybraných laureátov ocenia samosprávy už tradične na Deň učiteľov 28. marca. Informovala o tom hovorkyňa mesta Handlová Jana Paulínyová.
        "Udeľovanie ocenení učiteľom sa od roku 2011 stalo mikroregionálnym na základe prijatého štatútu. Oceňujú sa teda pedagógovia z celého regiónu handlovskej doliny, teda mesta Handlová a obcí Ráztočno, Chrenovec-Brusno, Jalovec, Lipník, Veľká a Malá Čausa," pripomenula Paulínyová. Od roku 2011 do roku 2020 podľa nej odovzdali samosprávy spolu 59 ocenení Vynikajúci pedagóg.
        Návrhy na udelenie cien učiteľom môže verejnosť posielať najneskôr do 10. februára elektronicky na adresu vynikajuci.pedagog@handlova.sk alebo osobne do schránky mesta Handlová na mestskom úrade.
        Ocenenie samosprávy udeľujú vo viacerých kategóriách, a to za celoživotnú prácu a prínos pre rozvoj školstva, výchovy a vzdelávania, prínos a úspechy dosiahnuté vo výchovno-vzdelávacom procese, prínos a prácu v oblasti výchovy a mimoškolskej činnosti s deťmi a mládežou, osobnú angažovanosť a pedagogickú tvorivosť, ako i vynikajúci mladý pedagóg do 35 rokov.
        Adeptov na udelenie ocenenia budú vyberať členovia komisie vzdelávania, práce s deťmi a mládeže pri mestskom zastupiteľstve v Handlovej.


Foto:gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia