Najvernejšie partnerky sú narodené v týchto znameniach zverokruhu

Najvernejšie partnerky sú narodené
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-28 15:10:00 |

Hoci existujú ženy, pre ktorých partner nie je medzi prioritami, sú aj také, ktoré by za lásku od muža takmer ,,zabíjali". Pravdepodobne sú to ženy v týchto znameniach.

Dokážu byť vernými partnerkami, vášnivými ženami a zároveň dokážu tolerovať aj nejaké tie chyby ich polovičky, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Vďaka astrológii je možné bližšie zistiť niektoré skutočnosti o ľuďoch. Umožňuje iným ,,nahliadnuť" do duše ľudí a spoznať ich viac. Na základe nej je možné odhadnúť viacero znamení zverokruhu, medzi ktorými sa nachádzajú veľmi lojálne partnerky. Pozrite sa, o ktoré znamenia ide.

Býk

Tieto ženy dokážu byť najvernejšími partnerkami, ak sú vo vztahu kde dotyčného skutočne milujú. Vedia sa odosobniť od bežne zlej nálady partnera a snažia podporovať, aby v živote napredoval.

Lev

Partnerky, ktoré sa narodili v tomto znamení zverokruhu sa vyznačujú tým, že sú veľmi lojálne. Vedia, ako si ,,vypočuť" svoju intuíciu, ktorá ich učí životnej múdrosti. Nezaháľajú ani v rámci starostlivosti o potomstvo. Rovnako ako Býk, aj ženy v tomto znamení dokážu prebrať iniciatívu, aby ukázali ako si milovaného človeka veľmi cenia. Väčšinou ide o vášnivé ženy, ktoré pridajú korenie nielen do polievky...

Kozorožec

V prípade, že sa nebojíte hľadať skutočnú dôveru v človeku, pravdepodobne ju nájdete práve u žien v tomto znamení. Mnohokrát sa vyznačujú tým, že majú veľké čaro osobnosti. Prihodí sa aj to, že ani neviete ako a ,,padnete" do ich náruče a rovnako sa im zdôveríte.

Rak

Ide o veľmi citlivé znamenie, ktoré si starostlivo vyberá, komu sa zdôverí a na koho sa naviaže.

Je charakteristické tým, že keď už si vyberú jednu osobu, urobia skoro až nemožné, aby ju presvedčili o tom, ako veľmi ju majú radi. Ide často o vnímavé ženy, ktoré sa venujú umeniu, majú estetické cítenie a radi sa ponoria do čítania či maľovania. V prípade, že nie sú veľmi umeleckými ľuďmi, takúto ženskú esenciu - citlivosti si nachádzajú v prírode.

Škorpión

Na život a na smrť, zdá sa že aj takýmto mottom je možné pomenovať, aké hlboké city dokážu ženy v tomto znamení prechovávať. Vedia zúrivo neznášať, a keď si všimnú, že sa ich niekto snaží oklamať alebo zmanipulovať, neváhajú ísť cestou pomsty. Ak však niekoho úprimne milujú, vedia rozpoznať, či im ten človek za to stojí. Ak áno, neváhajú im prejaviť svoje city.

Existujú však aj znamenia zverokruhu, ktoré sú menej lojálne. Ide napríklad o znamenie, akým je Baran, Blíženci, následne tiež aj Panna, Váhy či Strelec. Prípadne tiež sem patrí Vodnár a Ryby,

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia