Po trojčatách znovu otehotnela, čakala OPÄŤ trojičky, jedno bábätko neprežilo

Mama s deťmi
Mama s deťmi
Zdroj: tiktok/@mamato7_5here_2above
2023-01-26 10:07:00 |

Táto mamička túžila po štvrtom dieťatku. Neočakávala, žeby sa jej mohol zopakovať opäť rovnaký scenár. Kvôli úmrtiu jedného dieťatka, má aktuálne päť detí.

Jedna žena, ktorá je mamičkou a žije v zahraničí sa podelila o informáciu, ktorá ju rozhodne prekvapila. Vôbec ju totižto neočakávala. Tejto žene sa narodili trojičky a túžila mať ďalšie dieťatko. To, o čom sa následne dozvedela, zverejnila na svojom TikToku prostredníctvom videa, uvádza onlinový portál s názvom The Sun.

Na svojom účte na spomínanej sociálnej sieti objasnila celú situáciu. Dodala, že keď znovu otehotnela, prekvapilo ju, že namiesto jedného bábätka čaká tri, takže okrem jej spomínaných trojičiek, ktoré sa jej už narodili, mali pribudnúť aj tieto ďaľšie. Zaujímavosťou je, že sa jej opätovne zopakovala situácia z prvého pôrodu, keď sa jej narodil chlapec, dievča a dievča.

Opätovne sa jej však prihodila situácia, ktorú neočakávala. Stalo sa to, že namiesto troch detičiek, ktoré sa jej mali narodiť, nakoniec prežili dve, takže jedno z nich neprežilo. Aktuálne má táto mamička spomínaných päť detí, pričom všetky majú menej ako päť rokov.

Pod spomínaným videom sa objavilo niekoľko komentárov, medzi nimi sa nachádzali aj ženy, ktoré boli taktiež matkami viacerých detičiek. „Ako trojnásobnej mame sa mi zväčšili oči a myslím, že som na minútu prestala dýchať,“ poznamenala jedna mamička pod spomínaným videom na danej sociálnej sieti.

Iná mamička dodala, že sa jej narodili dvojičky a následne trojičky, avšak dodala pripomienku v znení, že mať trojičky po dvakrát musí byť pravdepodobne náročné. „Dúfam, že to môj manžel nevidí. Som tehotná s dvojčatami a on sa bojí so mnou znova spať,“ poznamenala iná komentujúca žena. Ďaľšia žena sa v komentári spýtala, či otehotnela spomínaná mamička z videa - prirodzene alebo prostredníctvom umelého oplodnenia, avšak žena poznamenala, že išlo o prirodzený spôsob.

Iná žena sa v komentári dopytovala, ako je možné, že sa podarilo tejto mamičke počať toľko detičiek. Žena zároveň následne podotkla, že ona stále čaká len aspoň na to jedno bábätko. Zdá sa, že hoci niektoré ženy veľmi túžia po potomstve a ešte im nebolo dopriate, táto mamička sa aktuálne teší už z piatich detičiek.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia