Mama porodila 30-ročné deti, ktoré sú zároveň najstaršie a najmladšie v rodine, toto je dôvod

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-25 10:01:00 |

Táto žena, ktorá žije v zahraničí sa podujala na umelé oplodnenie, z dôvodu, že si chcela rozšíriť rodinku. Z najstarších embryí na svete sa jej narodili dve detičky.

Jedna mamička, ktorá žije v zahraničí sa zdôverila s informáciou, ktorá pravdepodobne prekvapila mnohých ľudí. Povedala, že na svet priviedla bábätká, ktoré majú 30 rokov, uvádza The Sun. Zdá sa, že situáciu potrebovala zrejme objasniť, keďže dostávala otázky, ako je to možné. Ide o ženu menom Rachel Ridgeway, ktorá s priateľom počala detičky - dievčatko a chapčeka, konkrétne ide o Lýdiu a Timothyho. Avšak, aktuálne nešlo o prvé bábätká, ktoré porodila.

Prezradila, že už má viacero detí, konkrétne štyri. Hoci, už je mamičkou poznamenala, že jej najnovšie narodené detičky považuje zároveň za tie, ktoré sú najstaršie. Pravdepodobne sa mnohí ľudia pýtajú, ako je to možné. Dôvodom, prečo sú tieto jej detičky najstaršie napriek tomu, že sa narodili ako posledné je ten, že spomínané dve detičky boli pôvodne zmrazenými embryami.

Táto informácia pochádzala od Národného centra pre darcovstvo. Teda je zrejmé, že tieto spomínané detičky boli najdlhšie existujúce embryá. Podľa informácií je zrejmé, že embryá boli zmrazené a uložené pre budúce použitie až tri desaťročia. Priateľ spomínanej mamičky poznamenal nasledovné: Je na tom niečo ohromujúce, mal som päť rokov, keď Boh dal život Lýdii a Timotejovi a odvtedy si tento život zachováva," nachádzajú sa jeho slová v spomínanom onlinovom magazíne.

Hoci sa daný pár rozhodol, že veľmi túži, aby mali viac detičiek, nemožno povedať, žeby mali v pláne využiť tieto najldhšie zmrazené embryá. Keď sa daní rodičia rozhodli, že sa spýtajú konkrétneho centra zameraného na darovanie embryí, tak chceli sa niečo dozvedieť aj o sekcii, ktorá bola niečo ako osobitná. Išlo o takú sekciu, v ktorej sa nachádzali embryá, pre ktoré bolo náročné získať konkrétnych darcov, ktorí by sa ich ujali uvádza Nine Honey  Nakoniec sa to však podarilo, ujal sa ich tento pár a spomínanej mamičke sa z nich narodili tieto dve spomínané detičky. 

 

Fotogaléria

Facebook
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia