Rok 2023 podľa vášho znamenia zverokruhu: Toto "radia" hviezdy

Rok 2023 podľa vášho
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimagescom
2023-01-06 16:00:00 |

Zaujíma vás, akoby ste mohli zlepšiť tento rok? Pozrite sa, aké rady si pre jednotlivé znamenia zverokruhu ,,pripravili" hviezdy.

 

Uvažujete nad tým, aký bude pre vás rok 2023? Pozrite sa, či sa vám bude dariť podľa znamenia zverokruhu, uvádza timesonfindia-indiatimes.com.

Baran

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení sú mnohokrát veľmi impulzívnymi jedincami a neobávajú sa to ukázať ani ich blízkym. Taktiež ich priatelia už nie sú ani veľmi prekvapení, keď sa človek v znamení Barana mnohokrát prejaví tým, že svoje emócie neudrží a vybuchne na verejnosti.

V niektorých prípadoch im môže pomôcť to, že sú skutočne charizmatickí a vedia, ako si získať priazeň okolia. Rok 2023 bude pre mnohých z nich pravdepodobne veľmi náročný a okúsia si taktiež nielen vzostupy, ale aj pády. V treťom štvrťroku by mali dbať na to, aby popremýšlali nad hociktorým rozhodnutím, ktoré sa chystajú uskutočniť. Z dôvodu, aby nerobili zbytočné chyby.

Vodnár

Toto znamenie sa počas roku 2023 môže tešiť na to, že ho čakajú príjemné časy. Hoci sa vyskytnú aj nejaké prekážky, pravdepodobne by nemalo ísť o nič tragické. Avšak, je potrebné si všímať určité varovné signály, ktoré by mohli naznačiť, že sa životné situácie kvôli maličkostiam, môžu značne skomplikovať. V prvej polovici roka budete priam na výslní, no v druhej, už hrozí, že je potrebné byť obozretnejší aj čo sa týka utrácania financií a podobne.

Býk

Tento rok môže byť pre nich mierne roztržitý a niekedy veľmi nepríjemný. Najmä z dôvodu, že  sa často môžu hádať s ich blízkymi, ale aj s rodinou. Nie je potrebné však zúfať, pretože správnym nadhľadom sa dá predísť vzniku komplikácii. Vo všeobecnosti by mal byť rok 2023 priaznivým obdobím, no nemali by zabúdať na to, že ak nevedia ako postupovať v určitých situáciách, je vhodné sa radšej poradiť s nikým skúsenejším, prípadne starším.

Blíženci

Pre ľudí v tomto znamení sa bude črtať príležitosť naučiť sa sebaovládaniu. Vo všeobecnosti pôjde o celkom rozmanitý rok, avšak budú sa pravdepodobne musieť postaviť čelom k problémom, ktoré ich dobehli z minulosti. Dobré obdobie budú mať najmä čo sa týka peňazí.

Rak

Pre toto znamenie zverokruhu bude vhodné, ak sa nebude obávať vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Mali by sa počas tohto roku naučiť, že sa nemusia schovávať v úzadí a je vhodné, aj prejavia svoje silné stránky. V polovici roka sa môžu mnohí zamýšľať nad tým, ako dosiahnuť väčšiu rovnováhu medzi ich emóciami a logikou, je len na nich, do akého konca to dotiahnu.

Lev

Ide o znamenie zverokruhu, ktoré je nebojácne a vyznačuje sa veľkou odvahou. Často sa nachádzajú tam, kde by už iní nemali záujem ísť, najmä čo sa týka investovania a podobných záležitostí. Rok 2023 by pre nich mal byť pokojný a tiež by mali vidieť výsledky svojho úsilia z minulosti. Už počas januára by mali myslieť na to, že pozitívne myslenie ich dostane ďalej ako to negatívne.

Panna

Počas roka 2023 bude tomuto znameniu nahrávať do karát to, že sa vyznačuje silnou vôlou a ochotou pomáhať. Avšak, malo by si premyslieť, čo sa chystá uskutočniť, pretože všetko má svoje dôsledky. Možno zistia, že aj keď boli presvedčení o svojej pravde, okolie im ukázalo, že je to inak. Nemusia sa však obávať pustiť sa do rozvážnych dobrodružstiev.

Váhy

Ide o veľmi atraktívnych ľudí, ktorí na svoje okolia pôsobia vyrovnane a rozvážne. V roku 2023 by však mali myslieť na to, že svet sa netočí len okolo nich a práve ich ,,pravda" nemusí byť aj tá správna. Pravdepodobne sa aj ich v živote vyskytnú situácie, kedy budú potrebovať pomoc od iných.

Škorpión

Tento rok môže byť pre ľudí narodených v tomto znamení obohacujúci najmä čo sa týka prílivu pracovných príležitostí a sebarozvoja. Budú pravdepodobne premýšľať o mnohých veciach, ktoré sa im počas roka stali. Vo všeobecnosti by mal byť rok 2023 pre nich plným šťastia a hojnosti.

Strelec

Pre mnoho ľudí v tomto znamení môže byť prospešné to, že sa môžu tešiť na stretnutie s niekým, koho už dlhšie hľadali, pri kom sa môžu cítiť uvoľnene a sami sebou. Nemusí to však dopadnúť najlepšie. Zatiaľ, čo niektorí zrejme nebudú chcieť túto osobu pustiť zo svojho života, tá osoba to pravdepodobne bude cítiť opačne.

Kozorožec

Tento rok je pre nich dôležitý hlavne čo sa týka toho, aby sa naučili ostražitosti. Môžu sa vyskytnúť zaťažkávajúce okolnosti čo sa týka zdravotných záležitostí, avšak nie je potrebné podliehať panike. Pravdepoodbne bude tento rok pre nich skutočne úspešný, no musia sa sústrediť aj na pracovnú sféru.

Ryby

Rok 2023 bude pre toto znamenie výzvou, najmä čo sa týka vzdelávania. Môžu sa pristihnúť pri tom, ako sa stávajú pesimistickí, no mali by ihneď obrátiť svoje myšlienky pozitívnejším smerom. Bude to pre nich zároveň rok plný prekvapení, je len na nich, ako si s tým poradia. 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia