OBROVSKÉ fopá? TikTokerka našla "kozmetickú" chybu v obľúbenom vianočnom filme!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-20 16:30:00 |

Grinch je u fanúšikov vyhľadávanou filmovou postavičkou práve počas vianočného obdobia. Jedna žena si však všimla, že vo filme z roku 2000 sa jej niečo nezdá. Išlo o toto.

Vianočné obdobie sa nezadržateľne blíži a je možné vidieť už viacero filmov, videí a upútaviek s touto tematikou. Jednej TikTokerke sa nepozdával určitý detail, ktorý si všimla vo videu na TikToku. Jej pozornému zraku neušlo, že vo filme - Ako Grinch ukradol Vianoce, sa vyskytla určitá záležitosť, uvádza Nypost.com.

Konkrétne išlo o verziu filmu, ktorá pochádzala ešte z roku 2000. TikTokerka upozornila", že vo filme sa nachádza jedna scéna, v ktorej nevidno, žeby Jim Carrey mal v nej šošovky. Namiesto nich, mu bolo vidno jeho hnedé oči. TikTokerka na to zrejme poukázala z dôvodu, že takýmto spôsobom teda úplne nestelesňoval Grinča, ale už na prvý pohľad tak v jednej scéne bolo nápadité, že tu niečo „nesedí".

Jim v príbehu hral hlavnú rolu. TikTokerka sa vyjadrila, že sa vždy prichytí, ako si vždy všimne jeho oči, keď si film pozrie. Zároveň dodala, že nevie, či išlo o úmysel alebo len o to, že niekto hercovi pozabudol dať šošovky. Prípadne ich následne len dizajnovať tak, aby to nebolo tak viditeľné. Zdá sa, že toto zistenie ohľadom očí vo filme, prekvapilo viacero ľudí a neváhali sa s ich názorom podeliť v komentároch pod videom na TikToku. 

Jeden komentujúci poznamenal, že až vykríkol, keď si uvedomil, že si to nikdy predtým nevšimol. Ďalší účastník konverzácie pod videom podotkol, že mu to neprekáža, a aj tak sa mu to celkom pozdáva. Niet divu, že v tej scéne vyzerá tak inak, že nikdy nedokážem pochopiť prečo... teraz to viem," povedala tretia osoba.

@redcobweb i’m sorry for the way i spoke lol it’s really annoying to me how “matter of factly” i am in this xD #thegrinch#moviemistakes ♬ original sound - cobweb

Ohľadom tejto situácie sa komentátor vyjdaril, že pravdepodobne môže byť súčasťou zmeny aj to, že Carrey neznášal zelenú farbu srti a rovnako aj tela, ktorou je Grinch charakteristický. Ďalej podotkol, že zrejme si túto neznášanlivosť odkompenzoval" na kozmetickom oddelení, kedy prišlo k situácii, že prinútil Kazuhira Tsujiho, aby z filmu odišiel. Išlo o muža, ktorý bol trojnásobný kandidát na Oscara. Neodišiel však natrvalo, k filmu sa nakoniec dostal, avšak za podmienky, že Carrey bude mať slušné a vhodné správanie. Následne produkcia toto akceptovala.

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia