ZASMEJTE SA: Mama paroduje pózu modelky v bikinách, fanúšikovia sú nadšení

Ilustračné foto
Ilustračné foto Zdroj titulnej foto: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-15 18:30:00 |

Vtipné video tejto mamičky pobavilo mnohých ľudí. Chcela ukázať, ako vyzerá ona oproti fotke celebrity. Pozrite sa, čo k tomu napísala celebrita, ktorej pózu mamička napodobňovala. aktualizované 14 DEC 2022

Žena menom Celeste Barber, ktorá pôsobí ako austrálska komička sa na jej Instagrame podelila o vtipné video, v ktorom paroduje a zároveň istým spôsobom ,,dehonestuje" pózu Jess Hunt. Ide o postoj, ktorý bol nafotený v bikinách, uvádza DailyStar. Celeste Barber je mamičkou a rozhodla sa, že napodobní pózu Jess Hunt, avšak po svojom - trochu viac realistickejšie.

Zdá sa, že to pobavilo mnohých ľudí. Barber sa v súčasnosti venuje tomu, že napodobňuje ,,dokonalé" fotografie celebrít a vytvára si podobné fotky, na ktorých je zobrazená ona. Tie, následne uverejní na Intagrame tak, aby poukázala na rozdiel vo výzore medzi ňou a danou celebritou. Barber chce aby ľudia videli, aká je jej realita oproti fotkám celebrít. Spomínané video sa stalo virálnym.

Snažila sa napodobniť pózu celebrity no z jej prejavu je zrejmé, že sa tam nachádza aj ,,trochu sarkazmu". Hoci sa Celeste snažila, aby video pobavilo čo najviac ľudí, našli sa takí, ktorí si pointu veľmi nevšímali. Skôr sa zamerali na jej výzor a poznamenali, že v dvojdielnych plavkách jej to pristane. Dve rovné desiatky," poznamenal jeden komentujúci. Ďalší dodal nasledovné: Si super a pekná." K videu sa vyjadrila aj samotná Jess Hunt.

Hoci by sa niektorí mohli domnievať, že ju video urazí alebo pobúri, opak je pravdou. Jess poznamenala, že je fanúšičkou Barbe a zároveň dodala, že sa jej páči, ako vo videu narábala s kamerou. Na jej video zareagovala jednoducho s úsmevom. 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia