V školskom obede našli niektorým žiakom IHLY: Do prípadu zasahuje polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-07 18:00:00 |

Nepríjemná situácia sa stala v zahraničí, kedy sa niekoľko žiakov zdesilo, keď našlo vo svojom obede ihlu. Pozrite sa, o čo presne išlo.

Žiakom v škole, ktorá sa nachádza v Kvarnbacken v Borgå priamo vo Fínsku sa prihodila nepríjemná situácia, pretože si niektorí v školskom obede našli ihlu, uvádza Newsner.com. V súčasnosti sa týmto prípadom zaoberá aj polícia. O pár dní neskôr, keď našli v jedle jednu ihlu, sa prihodila situácia, že ďalšia ihla bola objavená v mäsovej guľke. K tomuto indicentu došlo na začiatku novembra tohto roku.

V rámci tejto situácie neprišlo k tomu, žeby si to niekto nevšimol a špendlík by zjedol. Osoby, ktoré si našli ihlu v jedle si ju všimli dostatočne skoro na to, aby si neublížili.

Škola, v ktorej sa toto prihodilo, upozornila žiakov, aby si kontrolovali jedlo predtým, ako ho idú zjesť, poznamenal riaditeľ školy Rikard Lindström pre Ostnyland. Zároveň podotkol, že ide o skutočne nešťastnú situáciu a škola to neberie na ľahkú váhu. Zodpovední pracovníci školy to berú skutočne s rešpektom a vážnosťou. Spomínaný riaditeľ zároveň podotkol, že je skutočne veľmi rád, že nikto neprišiel k úrazu. Aktuálne jedáleň uzavreli.

Niektorí zamestnanci školy si myslia, že to mohli byť práve niektorí študenti, ktorí ihly do jedla podstrčili. Polícia však podozrenie na niektorých žiakov nepotvrdila. Spomínaný riaditeľ školy poznamenal, že po tomto incidente škola pristúpila k opatreniam, v podobe prehľadania školských lavíc u žiakov. „Predpokladám, že je to niekto alebo pár študentov, ktorí sú vinní. Priznám sa, napadlo ma, že by to mohol byť dospelý, ale chcem veriť, že dospelí majú iné spôsoby vyjadrovania, poznamenaml Lindström. K tejto situácii zároveň povedal, že verí tomu, že rodičia diskutujú doma o tom, čoby mohlo znamenať takéto konanie, aké by to malo dôsledky.

  „Prosíme všetkých o pomoc pri ukončení tohto školského vandalizmu. Je dôležité, aby sme sa mohli čo najrýchlejšie vrátiť do bežného každodenného života v škole a aby bol školský deň bezpečný pre všetkých žiakov," poznamenal Rikard Lindström.

 

 

 

 

 
 
 

Fotogaléria

getytimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia