Toto dieťa má EXTRÉMNE bohaté vlasy, mnohí ho za to obdivujú

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-27 16:00:00 |

Kto by sa nerád pochválil krásnymi vláskami? Pozrite sa na video, kde má bábätko veľmi husté vlasy. Zdá sa, že viacerým ľuďom sa toto dieťa kvôli nim zapáčilo.

Jedna mamička zverejnila ne jej TikToku video, v ktorom ukázala svoje dieťatko. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej bábätko nemalo extrémne husté vlasy, ktoré sú jej vlastné. Táto mama v spomínanom videu uviedla len jediný komentár v ironickom znení, že jej dieťa nemá,  ,,až" tak veľa vlasov. Pričom je už na prvý pohľad zrejmé, že vlásky dieťatka sú skutočne husté. Reakcia od niektorých ľudí však nenechala na seba dlho čakať. Viacero ľudí povedalo, že má dieťatko skutočne krásne vlásky.

Jeden účastník diskusie pod videom poznamenal, že sa tak zdá, že v roku 2025 bude dieťatko pravdepodobne niečo ako živá morská panna. Zrejme z dôvodu, že má takéto bujné vlásky, pričom ich farba pripomína spomínanú rozprávkovú postavičku. Niektorí ľudia sa dožadovali toho, aby im mamička poskytla nejaký účinný návod, ako takéto vlásky dosiahnuť.

 

Ďalší účastník konverzácie poznamenal, že je dieťatko skutočne krásne a želá si, aby jeho rodičia sa nesnažili vlásky nejako inak upravovať. Pretože takto ich má údajne veľmi pekné. Pod videom sa objavil aj komentár, kde sa jedna žena dopytovala informácie ohľadom farby vlasov, pretože jej pripadala veľmi atraktívna. 

Ďalej jeden muž poznamenal, že keď mala jeho dcérka päť mesiacov, tak mala ešte viac vláskov. Iná žena zas poznamenala, že toto bábätko má najkrajšie vlasy, aké kedy na dieťati videla. Iný muž podotkol, že dieťatko by sa mohlo zúčastniť halloweenskej párty. ,,Tak roztomilá!! Produkty na vlnité vlasy môžu byť lepšie, pretože mnohé produkty na kučeravé vlasy môžu tieto roztomilé vlasy zaťažiť!" poznamenala zas ďalšia žena ohľadom starostlivosti o vlásky.

 

@rachel_espo Send this mama all of the curl products recommendations please 😂 #babygirl#hairinspo#babyinspo ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

gettyimages.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia