Jej OBROVSKÉ dieťa má štyri mesiace a oblieka ho ako 18-násť mesačné

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-25 15:35:00 |

Niektoré detičky rastú pomalšie, niektoré rýchlejšie. Neuveríte, aké veľké dieťatko má táto žena. Podujala sa na to, že ho ukáže vo videu.

Mamička sa na svojom TikToku podelila s informáciou, že sa jej zdá, že jej dieťatko rastie veľmi rýchlo. Aktuálne má jej bábätko 14-násť mesiacov, no už v tomto veku ho musí obliekať do oblečenia, ktoré je určené pre deti, ktoré majú cca 18-násť mesiacov, uvádza The Sun. Vo videu ukázala, ako jej bábätko vyzerá, keď ho drží na rukách. Nezabudla poukázať na to, že keď ho má takto v náručí, tak nožičky jej bábätka siahajú až po jej pás.

Táto mamička podotkla, že ju skutočne prekvapilo, ako rýchlo jej dieťa rastie. Poznamenala, že sa o tejto téme rozpráva aj s inými ľuďmi. No, keď o tom začne hovoriť, tak zvyčajne dostane odpoveď v znení, že je to akoby normálne", že detičky rastú takto rýchlo. Jewel neváhala a takémuto všeobecnému názoru oponovala: „a ja hovorím: „Nie, nemyslím si, že chápeš, že moje štvormesačné dieťa je OBROVSKÉ," dodala.

Ešte neváhala podotknúť, že chce, aby si ľudia uvedomili, že skutočne oblieka jej bábätko do oblečenia, ktoré je určené pre staršie deti. Pod jej videom sa objavilo viacero komentárov. Jeden komentujúci poznamenal, že hoci ohľadom starostlivosti o bábätko veľa toho nevie, myslí si, že keď bude mať jej dieťa 7 rokov, bude pôsobiť ako dospelý človek.

Pod videom tejto mamičky sa objavili názory viacerých komentujúcich, v ktorých sa spomínalo, ako to oni majú s ich deťmi. Jedna komentujúca poznamenala, že jej dieťaťu, ktoré bude mať čoskoro 3 roky, je stále možné obliekať oblečenie, akoby malo 18-násť mesiacov. Zdá sa, že teda má opačnú situáciu ako Jewel.

Ďalšia žena sa v komentároch vyjadrila, že „môj 4 mesačný je tiež veľký. Sestrička mi povedala, aby som ho prestala toľko kŕmiť. Všetky moje deti boli veľké!" Pričom dodala, že jej dieťatko nosí oblečenie určené pre ročné deti. Iná žena podokla, že aj jej dcérka na svoj vek bola výškovo väčšia: „vyzerala, akoby mala 3 mesiace, všetko kúpené oblečenie išlo von oknom."

 

@jewelxcollazo I love it so much but also wasn’t expecting growth at this rate🥲 #bigbaby #babyboy #momlife #4monthsold #2under2 ♬ original sound - 🐝Mama Jewel🌻

 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia