Najväčší NÁKUPNÍ MANIACI podľa znamení zverokruhu, ste medzi nimi?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-26 16:00:00 |

Nakupovanie je ich obľúbenou záležitosťou a vyzerá to, akoby ich nič od tohto neodradilo. Akonáhle počujú o zľavách, už vyrážajú do ulíc...

Patríte k milovníkom nakupovania alebo ho skôr neznášate? Hoci existujú ľudia, ktorí si kupovanie nových a lacných vecí užívajú, iní neradi trávia čas v obchode. Radšej dávajú prednosť iným aktivitám. Niektorí sa dokonca prebiehajú, kto nakúpi viac pekných a kvalitných vecí za čo najmenej peňazí. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu obľubujú navštevovať výpredaje na základe  timesofindia-indiatimes.com.

Ryby

Ľudia, ktorí sú narodení v tomto znamení zverokruhu sú známi tým, že zbožňujú nakupovanie. Nejde však len o jednu ich obľúbenú oblasť. Keďže sú mnohokrát praktickí, nemajú problém sa porozhliadať po nákupných novinkách, ktoré ich oslovili aj v inom odvetví sortimentu. Môže ísť o kozmetiku, domáce spotrebiče, elektroniku. Nie sú im cudzie ani dekorácie. V prípade, že hľadáte skutočného milovníka nakupovania vo výpredajoch, sú to práve Ryby. 

Lev

Vo všeobecnosti ide o hrdé znamenie, ktoré sa rado pochváli tým, aké má zručnosti a schopnosti. Rovnako je to aj v prípade vzhľadu. Títo ľudia neváha ukázať, aké trendové kúsky si stihli kúpiť a veľmi majú radi komplimenty. Avšak, títo ľudia sa snažia nakupovať v rámci možností, teda ušetriť čo najviac peňazí, ktoré použijú na iné oblasti života. Patria medzi ľudí, ktorí si radi doprajú špecifický kúsok aj do zásoby. 

Býk

Čo sa týka tohto znamenia, dá sa povedať, že nakupovanie je jednou z ich hlavných záľub. Títo ľudia sa vyžívajú, keď sú akcie, zľavy a môžu nabehnúť do obchodov zaobstarať si lacnejšie kúsky. V prípade, že sa im niečo pozdáva, nemajú problém investovať aj do drahších kúskov. No platí, že radi nakupujú aj online. V prípade, že ich finančná situácia nie je veľmi dobrá aj tak nemajú problém si nejakú čiastku odložiť, aby si niečo nechali na nákup trendových vecí. 

Škorpión

Toto znamenie je známe tým, že keď si niečo zaumieni, tak robí všetko pre to, aby získalo čo chce. Platí to aj pri nakupovaní. ide o ľudí, ktorí sú medzi prvými, ak sa jedná o novinky a výpredaje. Vo všeobecnosti možno povedať, že toto znamenie zbožňuje nakupovanie. Či už ide o výpredaje alebo o kupovanie nových vecí len tak, ako o záľubu.

Váhy

Títo ľudia majú dobrý vkus na módu a majú veľmi radi eleganciu. Vyžívajú sa, keď sa môžu pekne obliecť. Ide nielen o styling v podobe make-upu, ale rovnako aj o oblečenie v podobe najnovších kúskov, akými sú šaty, svetre a podobne. Avšak na takéto oblečenie a módne výstrelky nedávajú obrovské množstvo peňazí. Skôr sa usilujú nakupovať vo výpredajoch, aby ušetrili čo najviac peňazí.

Existujú však ľudia, ktorí namiesto nakupovania radšej preferujú iné aktivity. Patria sem napríklad znamenia, akým je Baran, Panna, Kozorožec. Taktiež sem možno zaradiť aj ľudí v znamení Strelec, Vodnár. K týmto parťákom sa pridávajú aj Rak a Blíženci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia