Svojej dcérke vybrali nezvyčajné meno, mnohí si myslia, že je hlúpe

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-22 09:41:00 |

Viacero ľudí pomenuje svoje dieťatko po niekom z ich rodiny. Tento párik sa však rozhodol zvoliť úplne inú cestu. Ich dcére dali takéto neobyčajné meno.

Nedávno sa na sociálnej sieti Reddit objavila informácia od jedného páru, ohľadom výberu mena pre ich bábätko uvádza The Sun. Poznamenali, že hoci sa im meno pre svoje dieťa páči, mnohí ho kritizujú. Viacero ľudí sa zhodlo na tom, že tento pár je podľa nich sebecký a namyslený, keď vybrali pre bábätko takéto meno. Tento pár dal svojej dcére meno Italeigh, čo v preklade znamená názov krajiny, konkrétne ide o Taliansko. Hoci, v súčasnosti nie je nič výnimočné, že ľudia zvyknú pomenovávať deti podľa rôznych vecí, toto meno sa medzi diskutujúcimi v komentároch neuchytilo.

Viacerým komentujúcim sa nepáčilo, ako sa  meno vyslovuje, a aj ako sa píše. Niektorí ľudia sa zhodli na tom, že meno je skutočne hlúpe a pre dieťko údajne podľa ich názoru nie je vhodné. Medzi komentujúcimi sa našiel aj takýto názor diskutujúceho: „Pomenovať svoje dieťa India alebo Malaya alebo Winona je rovnako smiešne ako Italeigh... ale India je vnímaná ako exotická alebo čokoľvek iné, takže je to z nejakého dôvodu v poriadku," poznamenal jeden komentujúci.

Ďaľší účastník konverzácie podotkol, že sa s týmto názorom stotožňuje a dodal, že sa mu nepáčia mená, ktoré končia na „leigh“. Ďalší poznamenal, že Taliansko by ako meno mohlo byť, ale keď je to slovo Italeigh, tak to sa mu vôbec nepáči. „To mi pripomína dievča, ktoré som poznal, keď som vyrastal menom Irelynd. Nenávidela svoje meno. Títo rodičia sú takí sebeckí," poznamenal ďalší. Zdá sa, že hoci sa výber mena rodičom pozdáva, viacerým ľuďom nie. Každopádne, je to vec každého človeka a viacerí ľudia môžu mať rôzne názory. 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia