Svoje dvojčatá prirovnáva ku kuraťom, už pri narodení vraj mali dva roky

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-18 20:00:00 |

Niektoré ženy majú to šťastie, že otehotnejú na prvý raz. Avšak, táto mamička zápasila dlhé roky s neplodnosťou. Až sa rozhodla, že ona aj jej manžel podstúpia toto. (Aktualizované 11.5.2023 o11:16).

Žena, ktorá pochádza z Rumunska sa nakoniec rozhodla žiť v Spojených štátoch amerických. Prihodila sa jej situácia, ktorá sa len tak nevidí a rozhodla sa, že na jej TikToku. detičkám objasní, čo sa stalo. Na základe viacerých faktorov sa rozhodla postúpiť oplodnenie prostredníctvom in vitro fertilizácie, uvádza The Sun. Nakoniec sa jej narodili dvojičky. Na jej Tiktoku sa dcérkam usiluje povedať, že sú akoby o dva roky staršie, akým je reálny vek, ktorý majú teraz.

V skratke im chcela vysvetliť, prečo tomu tak je. Vtipné na tom celom je, že proces in vitro fertilizácie uviedla na príklade s kurčatami. Detičkám sa snažila objasniť, že predtým ako si pochutnajú na kuracinke, najprv ju musia rozmraziť. A tak to bolo aj s ich príchodom na svet.

Táto mamička jej dvojičkám povedala, že rovnako ako v prípade kuriatok aj dvojičky musel lekár najskôr rozmraziť, aby ich mohol uložiť do mamičkinho žalúdka. Keďže podľa nej, vznikli skôr ako v maternici, sú preto dvojičky staršie. Nemajú teda podľa nej dva roky, ale štyri. Zdá sa, že celú situáciu berie s nadhľadom. Povedala, že sa chce znovu podujať na tom, že podstúpi in vitro fertilizáciu, ktorú možno nazvať aj mimotelové oplodnenie.

Táto mamička na  jej TikToku vysvetlila, že keď mala 24 rokov, zoznámila sa a následne zosobášila sa s jej terajším manželom. Následne približne osem rokov bojovali s neplodnosťou, tak sa rozhodli, že niekoľkrát podstúpia IVF. Avšak, minuli veľkú časť peňazí.  Prvá in vitro fertilizácia, ktorú podstúpila ešte v roku 2017, sa  neporadila. Pri druhom pokuse sa jej narodili dve dcérky dvojičky. Pri treťom pokuse sa jej narodili tiež dvojičky. Ale už chlapčekovia.

 

Prostredníctvom tohto oplodnenia prichádza k tomu, že sa cez kombináciu určitých liekov spolu s vykonaním chirurgických postov dopomôže spermiám, aby oplodnili vajíčko, uvádza plannedparenthood.org. Ide o postup, prostredníctvom ktorého sa užijú lieky, ktoré napomáhajú k oplodneniu vajíčka. Následne lekár pristúpi k tomu, že vajíčka z tela odoberie a potom ich premieša so spermiami. Toto všetko sa uskutočňuje v laboratóriu. Následne sa jedno prípadne viac oplodnených vajíčok implementuje priamo do maternice ženy. Nakoniec sa čaká, či došlo k tehotenstvu.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia