Roztomilé vianočné reklamy 2022: nalaďte sa na vianočnú atmosféru

Roztomilé vianočné reklamy 2022:
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: gettyimages.com
2022-11-18 17:30:00 |

Roztomilý medvedík či vianočné dobroty? Ani toto nechýba počas Vianoc 2022 v týchto vianočných reklamách.

Vianočné obdobie je charaktertistické vianočným stromčekom aj chystaním pekných darčekov pre blízkych. Okrem spomínaných záležitostí sa v niektorých domácnostiach vyskytujú rôzne tradície.  Napríklad, hádzanie orechov do rohov príbytku či ukladanie šupiniek z kapra pod obrus. K Vianociam nepochybne patria aj rôzne koledy či rozvoniavajúci čajík s príchuťou mandarínky a škorice.

Avšak, vianočné obdobie je tiež o tom, vychutnať si čas strávený s rodinou. Sviatočné obdobie kažrodočne inšpiruje aj tvorcov reklám, ktorí sa usilujú prinášať nové zaujímavosti aj vo svete reklám. Pozrite sa na niekoľko reklám, ktoré vo vás možno už aj teraz prebudia vianočnú náladu.

V tohtoročnej vianočnej reklame Barbour 2022 sa objavil obľúbený medvedík u dedičiek - Paddington. Reklama je znázornená v štýle ilustrácií a rozpráva príbeh, v ktorom sa medvedík snaží nájsť dokonalý darček pre svojho nepríjemného suseda. Preto sa rozhodol, že navštívi vianočné stánky a uvažoval nad viacerým možnosťami.

Premýšľal nad tým, že mu kúpi bundu, ktorú susedovi doniesol až domov. Ten sa darčeku skutočne poteši. Medvedík chcel susedovi najskôr kúpiť marmeládu, no nakoniec kúpil spomínanú bundu. Týmto pekným gestom dal najavo, že uvažuje nad tým, čo toho druhého skutočne poteší a čo by sa mu mohlo páčiť.

Dojímavou reklamou je aj tohtoročná vianočná reklama od Tear Jerker DOC MORRIS. Zobrazuje starého pána, ktorý ráno sedí na posteli. Zo záberov je zrejmé, že mu chýba jeho zosnulá manželka, pričom sa pozerá na jej fotografie. Príbeh pokračuje tým, ako sa usiluje zdvíhať čoraz častejšie nejaké závažie. Vyzerá to, akoby kvôli niečomu trénoval, čo si všimne aj jeho susedka, ktorá len neveriacky nad tým krúti hlavou. Pretože je zrejmé, že sa starčekovi závažie zrejme vôbec nedarí zdvihnúť.

Oblečie si na seba športové oblečenie a trénuje ďalej, čo si všimnú aj jeho rodinní príbuzní. Následne sa stretne s rodinou a svoju vnučku zdvihne hore, aby mohla na vrchol vianočného stromčeka položiť vianočnú hviezdu. Zdá sa, že to bol dôvod, prečo celý čas trénoval. Chcel, aby svojou silou dokázal zdvihnúť vnučku, aby si užila to, že ona bude tou, ktorá dozdobí stromček. Pri tomto pohľade sa mamičke dievčatka vtisli slzy do očí. Je krásne vidieť, ako si rodina pomáha, no nie? 

Ďalšou vybranou vianočnou reklamou je reklama supermarketu Morrisons. Príbeh začína tým, že starý pán riadi polľnohospodársky stroj, zrejme traktor. A ide ním smerom k domčeku. Tento stroj je ozdobený svetielkami a v reklame je možno vidieť množstvo detailov, ktoré súvisia s Vianocami. Či už ide o farby, dekorácie a podobne.

Dostane sa do stodoly kde pracovníci, ktorí sú oblečení v škriatkovskom štýle pripravujú vianočné dobroty. Tento starý pán následne zoberie hotové jedlo a navštívi mestečko, prípadne dedinku, kde pokrm uloží rodinke na stôl. Deti sú nadšené, že k nim prišiel niekto na návštevu v tak ozdobenom honosnom traktore. Následne sa usadí za stôl kde sú príbuzní a priatelia, spolu so všetkými vianočnými pochúťkami. Z tejto reklamy možno vycítiť, že aj dobré jedlo je súčasťou Vianoc. Tak čo, už sa vám zbiehajú slinky na niečo chutné?


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia