Milujúca babička? vo veku 56 rokov si porodila svoju vnučku

Milujúca babička? vo veku
Nancy Hauck
Zdroj: Profimedia.sk
2022-11-17 09:00:00 |

Táto žena sa podujala na to, na čo by mnoho žien pravdepodobne nemalo, až takú odvahu. Manželka jeho syna už mať deti nemohla, tak sa rozhodla, že im porodí ich dieťatko. (Aktualizované 4.5.2023 o 14:35).

Žena menom Nancy Hauck, ktorá má aktuálne 56 rokov sa podujala na to, že na svet privedie dieťa. Na tom, by nebolo nič zvláštne, keby si neporodila svoju vlastnú vnučku, uvádza People. Jej nevesta menom Cambria, ktorá má aktuálne 30 rokov mala za sebou náročný pôrod dvojčat, tak sa rozhodla, že si dá urobiť hysterektómiu.

Nancy sa rozhodla, že jej a svojmu synovi porodí dieťa, ktoré bude zároveň jej vnučkou. Svojmu synovi menom Jeff Hauck porodila dievčatko, ktorej dali meno Hannah. Nancy a Jeff už majú 4 detičky, no chceli mať ďalšie. To však za daných okolností neprichádzalo do úvahy. Svojvoľne sa na to teda podujala Jeffova mama. Jeff bol údajne z tejto informácie v šoku.

Jeff pre SWNS poznamenal, že je skutočne šťastný, že má takú mamu, ktorá sa rozhodla toto urobiť pre neho a pre jeho mnaželku. „Po viac ako štyroch rokoch liečby neplodnosti som vedel, aký komplikovaný môže byť tento proces, a pochyboval som, že je možné, aby nám vynosila dieťa, ale veľmi ma dojalo, že by to vôbec ponúkla," dodal Jeff.

Nancy ohľadom jej pôrodu poznamenala, že „to bol pozoruhodný a duchovný zážitok“, uvádza People. Zároveň podotkla, že všetko išlo tak ako malo a sú šťastní, že ju majú. No zároveň povedala, že hoci je šťastná, že ju mohla porodiť, zároveň je aj trochu smutná, že si ju nezoberie so sebou domov (ako matka). Nancy údajne dopredu cítila, že porodí dievčatko, nakoniec sa aj tak stalo. „Meno Nancy pochádza od Hannah, " dodala Cambria. Manžel Cambrie podotkol, že vždy mal dobrý vzťah k deťom a vedel, že v budúcnosti chce mať deti.

Cambria poznamenala, že s jej manželom chceli mať minimálne štyri až šesť detí. Avšak, tento párik sa musel popasovať s problémom, akým je neplodnosť. Až po štyroch rokoch liečby sa konečne dočkali ich prvých detičiek, na ktoré sa veľmi tešili. Keď sa jej narodili synčekovia, vyskytli sa jej zdravotné komplikácie. Na základe čoho sa Cambria nakoniec rozhodla, že si dá urobiť hysterektómiu. Tento párik je však veľmi rodinne založený a chceli mať ešte ďalšie dieťatko. Dr. Russell Foulk sa podujal na to, že implementuje embryá, v dôsledku ktorých Cambiria následne otehotnela. Taktiež to urobil pre svoju svokru.

Spomínaný lekár poznamenal, že zdravotný stav Nancy bol vyhovujúci k tomu, aby porodila dieťa. Dodal, že vekom sa môžu pridružiť zdravotné ťažkosti, akým je napríklad vysoký krvný tlak alebo cukrovka. Avšak, neznamená to, že čím je žena staršia, tým musí mať zaručene komplikácie pri pôrode. Jeff spolu s jeho manželkou sa snažia Nancy to, že im porodila dcérku, niakým spôsobom vynahradiť.

Minimálne tak, že Jeffovim rodičom chodia pravidelne každý týždeň niečo navariť. Tiež sa ponúknu, že im niečo poupratujú.  

 

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia