To je raťafák: neuveríte, ako jej narástol nos počas tehotenstva!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-02 17:40:00 |

Táto žena si zrejme zažíva aj ťažšie chvíle počas toho, ako na svet privedie svoje druhé dieťatko. Jej nos vyzerá, akoby narástol o trojnásobok...Je to bežné? (Aktualizované 4.5.2023 o 14:43).

Žena menom Alex Jacobson sa podelila na svojom TikToku s jej videom, kde ukazuje, ako sa jej nos počas tehotenstva mnohonásobne zväčšil, uvádza The Sun. Ako je možné na videu vidieť, ide o skutočne obrovskú premenu a vyzerá to tak, že sa jej nos zväčšil priam trojnásobne. Táto žena poznamenala, že počas prvého tehotenstva si taktiež prešla opuchom, avšak na iných častiach tela. Keď čakala prvé bábätko, nedokázala nosiť na prstoch obrúčku. Domnieva sa, že aj v tomto prípade ide zrejme len o veľký opuch. 

Keď videla ako vyzerá jej nos počas druhého tehotenstva, rozhodla sa, že sa s tým podelí aj s inými. Uverejnila tak video na TikToku. Podotkla, že už vidí ako to začína. Najprv takýto opuch... následne sa môže prejaviť aj inde. reakcia od niektorých ľudí bola celkom rýchla. Mnoho ľudí sa taktiež v komentároch podelilo s informáciou, že sa im stalo niečo podobné. Jedna komentujúca poznamenal, že vidí, že zrejme nebola jedinou, ktorej sa niečo takéto prihodilo.

Ďalša komentujúca poznamenala, že taktiež si prešla opuchom a to vtedy, keď mala porodiť chlapcov. Ani reakcia od Alex nenechala na seba dlho čakať a podotkla, že aj toto jej druhé dieťatko bude chlapec, takže, zrejme to je dôvod prečo sa jej opuch znovu deje. Avšak medzi komentármi sa našiel aj taký názor, že je to len spôsob, akým sa telo chystá na to, že bude rodiť. No, mnoho žien sa podelilo v kontároch o svoje skúsenosti. Poznamenali, že sa im to skutočne stalo, keď čakali chlapčeka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia