Má 11 detí, ktoré majú 8 odlišných otcov, mnohí ju za to ,,súdia"

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettymages.com
2022-11-01 10:00:00 |

Táto žena sa rozhodla, že chce mať veľa detí. Mnohí ju za to kritizujú a tvrdia, že sa len chce priživiť na štáte. Čo na to povedala? (Aktualizované 4.5.2023 o 14:46).

Žena sa na svojom TikToku podelia s informáciou, že má jedenásť detí, avšak jej deti nemajú rovnakých otcov. Poznamenala, že jej detičky majú osem odlišných otcov, uvádza DailyStar. Podotkla, že je to podľa nej dobré rozhodnutie a to z toho dôvodu, že ak sa niečo jej vážne v živote stane a prišla by nedajbože o život, jej detičky sa budú mať na koho obrátiť. A podľa jej názoru, je to takto lepšie aj v prípade, žeby sa niečo stalo aj niektorému z otcov. Ide o ženu menom Phi z Memphisu nachádzajúcom sa v štáte Tennessee. V súčasnosti pridáva niekoľko videí na jej TikToku, kde ukazuje momenty z jej života spolu s jej detskými ratolesťami.

@phieudoraa Naw Frfr cause y’all use that as an excuse to be a bully😂🤷🏻‍♀️ #idontcondonebullying #cyberbullyingawareness #mindyourbusiness #speakup #talklouder ♬ original sound - PhiPhi🍭

So zoznamovaním sa s mužmi cez zoznamku nemá najlepšie skúsenosti. Často od mužov dostáva negatívnu reakciu. Pričom nezdráhajú sa jej dať najavo, že s ňou vážny vzťah, ktorý končí manželstvom, neplánujú mať. A to práve z dôvodu, že má toľko detí. „Dovoľte mi to vysvetliť. Ak máte jedného a vezmete jedného, máte nulu, ale ak máte osem a vezmete si tri, stále máte päť. Keby dieťa malo len jedného ocka a on by odišiel alebo zomrel, moje deti by boli bez otca, ale ak by malo osem a traja by odišli alebo zomreli, moje deti by mali stále päť otcov“, poznamenala Phil vo videu na TikToku.

Zároveň podotkla, že v budúcnosti chce mať ďalšie dieťa a bolo by super, keby nebolo len jedno. Povedala, že nebude šťastná v prípade, žeby mala mať jedenásť detí, pretože chce mať ďalších devätnásť. Hoci, pri tomto počte už vyjadrila svoje obavy, že nevie, či je toho vôbec schopná.

 

Phi hľadá potencionálnych otcov jej detí aj prostredníctvom internetu. Keď videla príležitosť, rozhodla sa pridať v súvislosti s týmto účelom aj inzerát. Niektorí ľudia, ktorí sa o tomto dozvedeli, poznamenali, že tejto matke údajne išlo len o to, aby zo štátu prostredníctvom dávok dostala čo najviac peňazí.

Niektorí ľudia neváhali a nezdráhali sa vyjadriť sarkastickými komentármi to, čo si o tejto situácii myslia. „Oni nie sú pokémoni. Nemôžeš ich všetkých pochytať,“ poznamenal jeden komentujúci. No medzi komentujúcimi sa našiel aj komentár od jednej ženy, ktorá tvrdila, že jej mama má deväť detí a všetkým len povedia, že jednoducho bola deväťkrát zamilovaná.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia