Nestrácajte čas prípravou vecí pre deti do školy, táto žena vie ako na to

Nestrácajte čas prípravou vecí
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-05 19:00:00 |

Chystať svoje deti do školy môže byť občas náročné aj pre rodičov. Ako to zjednodušiť? Pozrite si rady od tejto mamičky. (Aktualizované 11. 5.2023 o 9:57).

Zdá sa, že Emma Roberts, ktorá má aktuálne 35 rokov, pozná niekoľko „zlepšovákov“, ako si s prípravou vecí do školy poradiť, uvádza The Sun. Možno sa na prvý pohľad zdá, že to zaberie mnoho času. Avšak, opak je pravdou.

Emma prezradila jej „tajomstvo“, ako si do školy nachystať veci pre deti, za jednu hodinu. Predstavte si, aké sú tie rána niekedy ťažké. Keď sa snažíte rýchlo sa pripraviť. Uvažovali ste nad tým, žeby sa to poväčšine dalo zvládnuť aj v nedeľu večer? Táto mamička, ktorá má dve deti, prezradila na svojom účte na TikToku, ako na to.

Vo videu poukázala na to, že je vhodné pre detičky vytvoriť jedno miesto, kde si budú robiť domáce úlohy. Jej deti nemusia do školy nosiť značkovú uniformu. Rozhodla sa, že pre ne nakúpi viacero rovnakých kúskov uniforiem. Takýmto spôsobom ich môže počas týždňa obmieňať. Zároveň poznamenala, že cez víkend ich všetky vyperie. Okrem toho, aby sa vo veciach lepšie vyznala, jej k udržaniu prehľadu slúži šatníkový organizér. No poznamenala, že si môžete nájsť svoj spôsob, ktorý vyhovuje práve vám. 

 

„Všetky jeho uniformy sú tam s nohavicami a ponožkami, takže každé ráno sa môže ísť pripraviť a ja nemusím behať a triediť veci za neho," uvádza  The Sun. Zároveň poznamenala, že je podľa nej vhodné, ak pre triedenie oblečenia použijete boxy. Do ktorých si veci môžete poukladať podľa farieb. Samotné žehlenie uniforiem robí v nedeľu večer.

Poznamenala, že deti sú niekedy šibalské a je vhodné kontrolovať, či majú pripravené veci do školy. V nedeľu večer kontroluje, či v taške majú jej deti všetko potrebné. Jednoducho, aby do školy nič nezabudli. V tento čas aj povyhadzuje obaly, ktoré nájde v školskej taške. Prípadne ju vyčistí. „Postarám sa o to, aby ich tašky boli zbalené a vyložené pri vchodových dverách so školskými topánkami. Keď nakupujem jedlo, plánujem si týždeň dopredu, aby som mala všetko, čo potrebujem, aby som nemusela behať do obchodu na poslednú chvíľu, v stredu ráno,“ poznamenala Emma.

Vo videu zároveň uviedla, že je vhodné si urobiť akúsi tabuľku pre prehľad. Na nej si pripomeniete dôležité veci, ktoré vás čakajú. Tým môžete predísť tomu, že na ne pozabudnete. Spísala si aj dni, ktoré by mohli súvisieť so školskými aktivitami. A je predpoklad, že deťom na ne musí prichystať do školy ďalšie veci.

 

Rada si drží prehľad a poriadok i čo sa týka jedla. Večer pred odchodom detí do školy, im balí obed. Z dôvodu, že má veľmi rada, ak jedlo ešte vonia po nedávnej príprave. Po celom víkende, im rada ponechá čas na relax. Umožní im pozrieť si v nedeľu večer film. Následne príde čas na to, aby si dopriali pokoj pri príjemnom kúpeli. Potom, čo sú okúpané ich nechá, aby si oddýchli a pripravili sa tak na ďalší školský týždeň.

 

 

tiktok.com/@organisedbyem/video
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia