Tony, ktorý pre Ukrajinku opustil rodinu, ju odprevádzal na letisku

Ilustračná foto
Ilustračná foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-05 13:00:00 |

Po veľkej láske Sofie z Ukrajiny a britského muža Tonyho, odišla domov. Stále verí, že sa k sebe s Tonym vrátia. (Aktualizované 4.5. 2023 o15:19).

Ukrajinská utečenkyňa prišla do svojho domova na Ukrajine. Reč je o Sofii Karkadym, ktorá si nečakane získala srdce britského muža menom Tony Garnett, uvádza DailyMail.co.uk. Rozhodol sa, že jej pomôže a ubytoval ju doma. Tam žil so svojou manželkou menom Lorny a dvomi dcérami. Nečakane sa však do Sofii zamiloval. Neskôr prejavila aj svoju „agresívnejšiu“ stránku a nakoniec ju z domu vyhodil.

Až do poslednej chvíle na letisku verila, že si to Tony rozmyslí a nakoniec sa k sebe vrátia. To sa však nestalo. Na letisku ju odprevádzal práve on. „Neexistuje pre mňa žiadny iný muž a požiadala som ho, aby sa nestretával so žiadnymi inými dievčatami, ak s tým môže pomôcť, pretože by sme to ešte mohli vyriešiť. Môžeme sa porozprávať v budúcnosti. Milujem Tonyho viac, ako ti dokážu povedať slová. Povedala som mu, že ma mrzí, že som mu tiež ublížila,“ vyjadrila sa Sofia pre MailOnline. Zároveň poznamenala, že si želá, aby to bolo inak, aby mohla byť s ním. Vyjadrila aj svoju ľútosť nad tým a vraj si je vedomá, ako jej Tony pomáhal. No zároveň bude veľmi rada, že konečne môže byť s jej rodinou. 

Hoci táto dvojica zo začiatku prechovávala k sebe určité vážne sympatie, až city, nestalo sa im to osudnými. Tony sa nakoniec vrátil k Lorny. Nahnevalo ho, že Sofia mala často výbuchy zlosti a okrem toho údajne holdovala pitiu nadmerného množstva piva. Poznamenal, že už nemá záujem, aby s ňou niečo ohľadom vzťahu mal. Domnieva sa, že sa naschvál vyskytovala na miestach, kam prišiel. „Dvakrát ju zatkli v mojom dome a tiež sa objavila neskoro v noci. Minulú noc sa dokonca  objavila v dome priateľov, kde som bol na večeri. A zabúchala na dvere. Stále neviem, ako zistila, že som tam. Ale musel som sa len ospravedlniť svojej kamarátke a vziať ju späť do jej hotela, kde ju umiestnila polícia,“ uviedol Tonyho slová DailyMail.co.uk.

Zároveň podotkol, že si myslí, že si Sofia neuvedomuje vážnosť situácie a všetko berie na ľahkú váhu. Hoci priznal, že sa k nej možno nezachoval práve najpríjemnejšie, no musel“ jej povedať, aký ma názor. Keďže z jej správania tiež môžu vyplynúť závažnejšie dôsledky. Tony poznamenal, žeby mohla mať zápis v registre trestov, a potom by ju možno nepustili naspäť na Ukrajinu. „V jednej fáze som si myslel, že sa ožením so Sofiou, ale začalo sa to kaziť kvôli jej silnému pitiu. Podvedome si myslím, že jej chýbala aj rodina,“ povedal Tony. Povedal, že už nemá akékoľvek vízie, žeby medzi nimi v budúcnosti ešte niečo bolo. Dodal, že napriek tomu, že to medzi nimi nedopadlo dobre, usiloval sa jej poskytnúť pomoc.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia