Má 25 a je matkou 14-ročného bonusového syna, mnohí ju za to kritizujú

Ilustračná foto
Ilustračná foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-04 20:00:00 |

To, že je Courtney mladou mamou si naplno užíva. Mnohým ľuďom sa to nepozdáva a v komentároch jej to dali jasne najavo. (Aktualizované 11.5. 2023 o 9:52).

Courtney Lee Hewitt je mladá žena, ktorá sa prostredníctvom jej sociálnych sietí stretla s kritikou od viacerých ľudí. Má 25 rokov a mnohým sa nepozdáva, že napriek jej veku, má „bonusového“- nevlastného syna, uvádza TheSun.

Ten má aktuálne 14 rokov. Na jej účte na TikToku pridala Courtney svoje video, v ktorom so synom cestujú v aute. Zrejme preto, aby si jazdu spríjemnili, sa rozhodli, že si budú spoločne pospevovať. Nezabudla podotknúť kuriozitu, ohľadom ich malého vekového rozdielu. ,,Keď ste práve dovŕšili 25 rokov a máte 14-ročného bonusového syna. Museli sme prerobiť prvé video, ktoré sme mali spolu - to vybuchlo. TikTok to robí." povedala Courtney vo svojom videu na TikToku.

Pod týmto videom sa nachádza aj popis v znení: ,,buď na toto naštvaná, Karen,“ čím takýmto spôsobom poukazuje na ich nevlastnú príbuznú. Napriek tomu, že video malo mnoho pozretí, viacero ľudí mu neporozumelo. V komentároch pod ním ľudia jasne poukázali, že nechápu, o čo tu vlastne ide. „Myslel som si, že je to váš skutočný syn, a akoby ste ho mali v 11 rokoch?,“ pýtal sa jeden komentujúci. Spýtavé domnienky mali aj ďalší ľudia. „Tá matematika nesedí, pomôžte mi niekto pochopiť," poznamenal ďalší pod jej videom na TikToku.

Mnohí si nevedia vysvetliť, čo to znamená, že má „bonusového“ syna. Courney sa to snažila objasniť. „Byť bonusovou matkou je získané, macocha je len niekto, kto sa vydá za otca," vysvetlila situáciu Courtney. V diskusii pod videom pokračovali aj ďalší. Dopomôcť k rozlúšteniu pomenovaní sa snažil aj iný komentujúci. „Bonusový/á syn/mama je krajší výraz ako povedať - nevlastný syn alebo nevlastná mama,“ podotkol.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia