Lásku svojho života už nehľadá a chce zostať navždy SAMA!

Lásku svojho života už
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-03 14:00:00 |

Nájsť lásku svojho života nemusí byť vôbec jednoduché. Elysse rezignovala a rozhodla sa, že zostane sama. Prečo to urobila? (Aktualizované 11.5. 2023 o 9:48).

Žena menom Elysse si z hľadania svojej životnej lásky „ťažkú“ hlavu už nerobí. Urobila totiž rozhodnutie, ktoré jej možno ovplyvní celý život. Povedala si, že už nebude hľadať toho pravého, ale do konca svojho života bude bez partnera, uvádza Daily Star. Dôvodom je to, že ju len samotné pomyslenie na randenie jednoducho odstrašuje. V minulosti sa snažila nájsť svoju životnú lásku v aplikáciách určených pre zoznamovanie sa. Keďže sa jej to nepodarilo, prestala hľadať a užíva si slobodu. 

 

,,Rozhodla som sa zostať navždy slobodná, pretože myšlienka na randenie ma odrádza," vysvetlila Elysse vo svojom videu na TikToku.

.

. Poznamenala, že netúži po tom, aby s niekým mala vážnejší vzťah. Rovnako si nechce s niekým vypisovať správy a zaujímať sa o klasické záležitosti. Napríklad im klásť otázky, aký mali deň, čo prežili a podobne. ,,Alebo, aby sa ma niekto pýtal 'Čo si dnes robila?", poznamenala Elysse.

Pod jej videom na TikToku našla niekoľko komentujúcich aj medzi priateľmi, ktorí sú tiež slobodní. Povedala, že si myslí, že snažiť sa nájsť si životného partnera cez randenie môže byť únavné. Často to podľa nej nikam nevedie. Elysse si naplno užíva svoj single stav. Jedna žena v tejto súvislosti povedala, že je na tom podobne a je najšťastnejšia práve teraz. A že do budúcna má mnoho vízií a snov, ktoré by si chcela splniť. Zároveň poznamenala, že s randením skončila už pred rokom.

Zdá sa, Elysse je aktuálne šťastná aj bez partnera, no môžeme sa len domnievať, či sa jej názor na hľadanie toho správneho partnera v budúcnosti nezmení.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia