Tony, ktorý pre ukrajinskú utečenkyňu rozbil rodinu, ju vyhodil

Tony, ktorý pre ukrajinskú
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/sonya_dobrvlsk
2022-09-27 15:30:00 |

Veľká láska Brita Antonyho a Ukrajinky Sofie nedopadla podľa ich predstáv. Nešťastník, ktorý pre mladú ženu opustil rodinu, priznal, že sa s ňou rozišiel.

Príbeh Tonyho Garnetta (30), jeho 28-ročnej manželky Lorny, dvoch dcér vo veku 3 a 6 rokov a 22-ročnej ukrajinskej utečenkyne Sofie Karkadymovej obletel pred pár mesiacmi celý svet. Dvojnásobný otec sa bláznivo zaľúbil do mladej Ukrajinky, ktorá utekala z vojnou zmietaného domova do Veľkej Británie a zhodou okolností jej práve on ponúkol cez Facebook ubytovanie u nich doma v západnom Yorkshire.

Sofia si Tonyho srdce získala veľmi rýchlo, obľúbili si ju aj jeho dcéry. Naopak, Lorne sa na nej od začiatku niečo nezdalo. Nepáčilo sa jej, že mladá utečenkyňa sa vyzývalo oblieka a maľuje si pery na červeno. Flirtovanie Tonyho a Sofie sa nedalo prehliadnuť a napätie v dome sa dalo krájať. Keď Lorna manžela požiadala, aby sa rozhodol, či zostane s rodinou alebo uprednostní Sofiu, ten na jej nemilé prekvapenie neváhal, pobalil sa a po desiatich dňoch od zoznámenia sa s mladou utečenkyňou zabuchol dvere za predchádzajúcim životom.

Spoločné začiatky boli komplikované. Najskôr sa nasťahovali k Tonyho rodičom. On dokonca prišiel o biznis, lebo pre medializáciu ich príbehu začal strácať zákazníkov. Sofia bola čoraz náročnejšia a rada vyvolávala hádky. Od rodičov sa presťahovali do prenajatého bytu, ktorý zdieľali s ďalšími ukrajinskými utečencami Sofiou Rastorhuievou a jej priateľom Illiom Tronevychom.

Len štyri a pol mesiaca po tom, ako Tony opustil Lornu s dcérami, sa situácia radikálne zmenila. Vyvrcholilo to na oslave jeho tridsiatky, kde to Sofia prehnala s alkoholom a nožom dopichala steny v prenajatom byte. Prišlo k zúrivej hádke a pri incidente dokonca asistovala aj privolaná polícia. Tony neváhal a Sofiu z bytu vyhodil. Onedlho sa bude porúčať aj on, lebo chce začať nový život.

Tony neskôr pre MailOnline povedal, že počas vyše štyroch mesiacoch života so Sofiou sa „nabažil“ jej iracionálneho správania a nie je ochotný viac znášať jej nálady a hnev. „Opustil som Lornu a moje dve deti kvôli nej a vynaložil som maximálne úsilie, aby som jej pomohol udržať nás spolu. Pracoval som tak tvrdo, aby tento vzťah fungoval,“ uviedol. Mladý muž si uvedomuje, že teraz musí vyzerať ako riadny hlupák, no nevie si ďalší život s nevypočítateľnou Sofiou predstaviť. „Áno, cítil som a myslel som si, že som do nej zamilovaný. Má však stránku, s ktorou sa už nemôžem zmieriť. Je náladová a agresívna,“ opísal Sofiu, pre ktorú bez váhania opustil rodinu. Teraz vidí, že urobil veľkú chybu, no Lorna je rozhodnutá už mu nedať nikdy šancu. Dokonca mu zakázala aj styk s deťmi.

Žena ako Sofia nie je podľa Tonyho preňho tá pravá. Tvrdí, že aj napriek tomu aká je, sa jej však snaží pomôcť a dokonca pomocou prekladača napísal aj jej mame. Obáva sa, že môže trpieť nejakou duševnou poruchou. Plánuje sa skontaktovať tiež s miestnou radou a ministerstvom vnútra, aby sa pokúsili dostať ju späť domov.

„Dúfam, že nájde bezpečné miesto. Ale ona nie je žena pre mňa,“ zdôraznil. Ona to asi vidí inak, lebo Tony tvrdí, že od rozchodu mu poslala už veľa správ, v ktorých mu píše, ako ho miluje a prosí ho o odpustenie. On však už nie je ochotný mať s ňou vzťah, lebo jej dal dosť šancí na to, aby sa k nemu správala inak. Okrem iného je na ňu nahnevaný, že mu pokazila oslavu narodenín, ktoré preňho znamenali veľký míľnik.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia