Žena DOJČÍ svojho päťročného syna: Kašle na kritikov

Žena DOJČÍ svojho päťročného
Ilustračné foto: GettyImages
Zdroj: gettyimages.com
2022-09-30 09:00:00 |

Pre správny vývin a rast dieťatka je dojčenie prirodzené. Austrálčanka Lauren dojčí svojho päťročného syna pred spaním. Negatívne názory ľudí si nepripúšťa. (Aktualizované 4.5.2023 o 15:30).

Lauren McLeod (29) z Perthu je mamičkou dvoch detí. Má päťročného synčeka a dvojročnú dcérku. Už si na seba vypočula, že je „chorá“ a „tyranka“. Dôvodom má byť to, že syna ešte stále pred spaním dojčí, uvádza DailyMail„Mala som veľké šťastie, že som mala relatívne hladkú cestu dojčenia s minimálnymi problémami a výhody prevažujú nad všetkými ťažkosťami,“ prehovorila Lauren o tom, prečo dojčí, pre FEMAIL.

Poznamenala, že dojčí, lebo je to v poriadku. Nielen pre ňu, ale aj pre jej deti. „Moje deti a ja máme krásne puto a som veľmi vďačná, že môžem podporovať ich rastúce telá a mozgy svojím materským mliekom, a zároveň im poskytovať pohodlie a bezpečnosť, ktoré cítia pri dojčení. Som si istá, že by sme mali rovnako silné puto, keby sme nedojčili, ale práve toto nám funguje,“ poznamenala Lauren.

O momenty z dojčenia sa Lauren podelila aj na svojom Instagrame. Tam zverejnila fotografie, na ktorých dojčí syna Bowieho aj dcérku Tigerlily. Tvrdí, že staršieho syna nedojčí ako bábätko ale určila si medze a materské mlieko má iba pred spaním. Dojčenie podľa nej jej deti upokojuje, zmierňuje bolesti a zároveň posulňuje ich imunitné systémy. 

Z negatívnych reakcií ľudí, si „ťažkú“ hlavu nerobí. „Jednoducho nečítam sekcie komentárov k príspevkom na sociálnych sieťach, ktoré nie sú moje, takže nevidím väčšinu škaredých vecí, ktoré sa o mne hovoria,“ povedala. Myslí si, že ľudia, podľa ktorých je dojčenie nevhodné, sú mnohokrát ľuďmi, ktorí nemajú dostatok informácií o tejto téme. Ona sa snaží "otvoriť im oči," lebo na dojčení nie je nič zlé.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia