8 tajomstiev mužov, o ktorých pred ženami nehovoria!

8 tajomstiev mužov, o
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-08-10 16:00:00 |

Muži neradi hovoria svojej partnerke všetko a niektoré veci si nechávajú pre seba. Je to ich spôsob zábavy. Milujú, keď sa ženy snažia odhaliť ich tajomstvá.

Pre všetky tie dámy, ktoré sa snažia prísť na nejaké pálčivé tajomstvá svojom partnerovi, máme niekoľko možno prekvapivých skutočností, ktoré si muži s radosťou nechávajú pre seba!

1. Muži milujú sex! Ale nemajú radi nič, čo je monotónne. Takže ak sa neustále rozhodujete pre misionársku polohu, muža to prestane časom vzrušovať.

2. Muži prestanú byť romantickí, keď stratia záujem o ženu. Ak neustále riešite s mužom nejaké malichernosti a premýšľate, prečo už nie je romantický tak ako kedysi, tu máte odpoveď. Kašlite na taľafatky, lebo ho stratíte.

3. Muži neradi pozerajú romantické komédie. Príbehy plné lásky, sĺz, rozchodov a udobrovaní nie sú nič pre nich. Jednoducho ich pozerajú preto, lebo obvykle je v nich aj sex.

4. Muži neznášajú, keď si na nich pokladáte studené ruky a nohy, aby ste sa zahriali. Nie sú vašimi osobnými ohrievačmi. Na začiatku vzťahu ich to vzrušuje a zdá sa im to romantické, postupne im s tým akurát leziete na nervy.

5. Muž nemá problém klamať, keď chce niečo naozaj získať. Ak vám chce urobiť radosť, začne vám lichotiť, aj keď si to v skutočnosti vôbec nemyslí.

6. Muži nenávidia, keď na nich kladiete veľa požiadaviek a očakávaní. Spočiatku sa budú snažiť všetky splniť, no ak budú k tmu nútení často, začnú sa od vás pomaly vzďalovať.

7. Muži môžu klamať, ak hovoria, že sa zamilovali do vášho úsmevu v deň, keď vás uvideli. Veľmi málo mužov skutočne myslí to, čo hovorí. Len sa vás snažia očariť pre svoj vlastný prospech.

8. Muži majú tendenciu považovať vašu sestru alebo kamarátku občas za príťažlivú, ale neodvážia sa vám to povedať do očí. Priznajú to len tí najväčší odvážlivci a obvykle to neskôr oľutujú, lebo ženy to dokážu vyhadzovať na oči potom ešte pekne dlho.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia