Plavky týchto farieb deťom nekupujte, radia odborníci!

Plavky týchto farieb deťom
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-07-04 14:45:00 |

Pri výbere plaviek pre deti sa vyhýbajte modrej, sivej a všetkým tmavým a nevýrazným farbám. Dbajte na to, aby boli svetlé a farebné. Môže im to zachrániť život vo vode.

Facebooková skupina CPR Kids, ktorú majú pod patronátom zdravotníci, varuje rodičov, že na detailoch záleží. Nabáda ich, aby deťom kupovali výrazné a žiarivé farebné plavky. Na potvrdenie svojich slov už dávnejšie zverejnili fotku bazéna a ľudí vyzvali, aby napísali, čo vidia pod hladinou. V napohľad prázdnom bazéne bol chlapec v modrých plavkách. Vidíte ho?

„ V nadväznosti na náš nedávny príspevok o dôležitosti farebných a žiarivých farieb plaviek pre deti, jedna členka tímu CPR bola na párty pri bazéne s priateľmi a všimla si, ako sa voda po celodennom používaní zakalila. Požiadala jedno z detí, ktoré malo na sebe bledomodré plavky, aby vplávalo pod hladinu. Výsledok ju šokoval – rovnako ako všetkých v tíme CPR Kids!,“ napísali. Pozrite sa, kde sa chlapec nachádza!

V poznámke pridali, že snímka vznikla približne o 14:00 po niekoľkých hodinách používania bazéna a nebola nijako upravovaná. Nejde o žiadne výrazné znečistenie vody, zakalenie bolo pravdepodobne spôsobené opaľovacími krémami a ďalšími prípravkami, ktoré používame. Zvyčajne je bazén čistý.

"Pamätajte: Utopenie je tiché a akaždá sekunda sa počíta," odkazujú!

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia