Týchto 5 znamení len veľmi ťažko zvláda stres: Patríte k nim?

Týchto 5 znamení len
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-07-01 14:30:00 |

V ruchu moderného sveta je každý človek určitým spôsobom pod tlakom. Niektorí zvládajú životné problémy s vyrovnanosťou, no pre niektorých je stres súčasťou ich života.

Ktoré znamenia zverokruhu sú podľa astrológie tými, ktoré nedokážu dobre zvládať svoje emócie a rýchlo podľahnú stresu?

Vodnár

Vodnári sú top stresmeni! Sú to ľudia, ktorí majú radi ľudí a sú v ich spoločnosti, preto je ich úroveň úzkosti vyššia ako u iných. Berú si veci k srdcu a premýšľajú nad negatívnymi dôsledkami rôznych situácií. Ich úroveň stresu je vždy vysoká, pretože chcú za každú cenu dodržať všetky dohody a termíny.

Ryby

Ryby sú tiež obeťou vysokého stresu. Príliš sa o všetko starajú. Málokedy cítia pokoj, pretože ich rozruší každá maličkosť. Neboja sa výziev a opúšťajú svoju zónu komfortu, aby sa stali víťazmi, no v pretekoch o dokazovanie si toho, že sú najlepší, je ich úroveň stresu veľmi vysoká.

Lev

Ďalším znamením zverokruhu s vysokou úrovňou stresu je Lev. Keďže sú to perfekcionisti a chcú byť najlepší vo všetkom, čo robia, neustále ich drží v strehu. Príliš sa obávajú budúcnosti a preto nikdy nie sú v pohode. Nedokážu tolerovať to, aby im niekto zasahoval do ich priestoru a preto sú večne vystresovaní a znepokojení.

Rak

Raci sú silno emocionálne založení a každému chcú vyjsť v ústrety. V pretekoch prijímania zabúdajú na svoje skutočné ja a zbytočne sa trápia. Sú náladoví a majú veľa stresu pre neschopnosť udržať stabilitu alebo udržať svoje emócie pod kontrolou.

Panna

Panna je ťažným koňom zverokruhu. Sú to systematickí ľudia, ktorí musia mať všetko pod kontrolou. Pridelené úlohy dokončia včas, aj keby traktory padali. Veľký tlak neustále robiť niečo produktívne v nich vyvoláva veľkú úzkosť. Ak Panna nie je schopná naplniť svoje osobné očakávania, môže ľahko podľahnúť úzkosti a depresii.

Baran, Býk, Blíženci, Váhy, Strelec, Kozorožec a Škorpión si tiež robia starosti, ale väčšinou sa im to podarí vyvážiť a úrovň stresu u nich nie je taká vysoká ako u spomínaných piatich znameniach.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia