VIDEO: Snaživá mama školákom predviedla v plnej paráde svoje nohavičky

VIDEO: Snaživá mama školákom
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook
2022-06-22 18:00:00 |

Chcela som, aby bola moja dcéra počas športového dňa hrdá, ale nakoniec som rozplakala od smiechu celý dav, opisuje Katie Hannaford (36).

Ak ju doteraz niekto v škole nepoznal, po športovom dni je všetko inak. Vďaka snaživej mame ju určite pozná každý. Čo sa stalo?

Dcéra mamu presvedčila, aby sa zúčastnila na pretekoch rodičov v behu. Najskôr jej povedala, že v žiadnom prípade, lebo je naozaj športový antitalent. Na dcérino naliehanie nakoniec privolila a spolu s ďalšími rodičmi sa postavila na štart. Čo by človek neurobil pre dieťa... Keďže svietilo slniečko, na sebe mala len ľahké letné šaty.

Krátko po zapískaní sa nadšená Katie potkla a padla hlavou do trávy. Už to samo o sebe bolo nepríjemné, no ešte stále nič proti tomu, čo nasledovalo. Po páde jej šaty vyleteli cez hlavu a ona šokovaným divákom, medzi ktorými boli žiaci školy, učitelia a ďalší rodičia, ukázala v plnej krásne svoje sexi nohavičky.

Majiteľka firmy na výrobu domácich potrieb zostala červená ako rak a v prvom momente sa chcela prepadnúť pod zem. Nakoniec sa však na svojom trapase zasmiala a video, ktoré sa podarilo niekomu natočiť, sama zavesila na sociálnu sieť.

„Vôbec nie som športový typ človeka, ale dcérka ma neustále prosila, nech to skúsim. Nakoniec som súhlasila, aj keď som vedela, že dobehnem posledná.  Bohužiaľ, hneď po štarte som zakopla o vlastné nohy - myslím, že moje telo sa pohybovalo príliš rýchlo na moje nohy! Som taká nemotorná, vždy spadnem,“ opisuje incident so smiechom.

Ako hovorí, po páde sa cítila veľmi ponížená. „Ale stalo sa,“ podotkla. „Ukázala som všetkým svoju spodnú bielieň, čo je samozrejme trápne, ale aspoň že som ju mala. Keď sa na to pozriem spätne, je to veselé - určite najzábavnejšia vec, akú som kedy v živote urobila," baví sa sama na sebe.

 

Watch the moment a mum from Basildon faceplanted during a parents' race at her daughter's school sports day - and mooned...

Posted by Echo Essex on Tuesday, June 21, 2022

 

Video, ktoré sa veľmi rýchlo stalo virálnym, zdieľa s popisom „Keď deti dostali na športovom dni viac, ako čakali! Haha.“  Ako dodala, „ak sa nedokážeš zasmiať sám sebe, tak o čom je život!“

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia