Opäť sa ukázali: Princ William zverejnil rozkošnú fotku s deťmi

Opäť sa ukázali: Princ
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-06-20 17:45:00 |

Vysmiati ako malé lečá. Tak vyzerajú potomkovia princa Williama a jeho manželky Kate na snímke, prostredníctvom ktorej zaželal šťastný Deň otcov všetkým otcom a starým otcom.

Britský princ William s manželkou Kate Middleton a deťmi Georgom (8), Charlotte (7) a Louisom (3) sú jednoznačne najobľúbenejšími členmi kráľovskej rodiny na svete. Fanúšikovia sa tešia na každý záber alebo informáciu z ich súkromia. Ešte pred pár dňami sa všetci rozplývali nad malým Louisom, ktorý počas platinového jubilea prababky, kráľovnej Alžbety II., všetkých bavil svojimi huncútstvami a v sobotu im nasevírovali ďalšiu dávku rozkošnosti.

Princ William pri príležitosti Dňa otcov zverejnil fotku so všetkými tromi ratolesťami, na ktorej sú vysmiati od ucha k uchu. Žiadne strojené úsmevy či nudné ateliérové zábery, ale veselý záber, z ktorého možno usudzovať, že im je spolu naozaj dobre. 

I keď to tak na prvý pohľad vyzerá, fotka nie je aktuálna. Vznikla, rovnako ako posledný vianočný pozdrav kráľovskej rodinky, počas ich dovolenky v Jordánsku. Tú absolvovali niekedy začiatkom uplynulého roka. Nasvedčuje tomu ich oblečenie, ako aj pozadie, na ktorom fotka vznikla.

Na britskom kráľovskom dvore majú teraz jednu oslavu za druhou. Po tom, ako si vo veľkom pripomenuli 70 rokov vládnutia kráľovnej Alžbety II., zajtra oslávi okrúhlu štyridsiatku princ William a o pár týždňov čaká narodeninová oslava jeho najstaršieho syna Georga, ktorý bude mať v júli 9 rokov.

Instagram
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia