Slobodná mama si adoptovala dve deti: Neverila, keď zistila pravdu

Slobodná mama si adoptovala
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-06-21 08:30:00 |

V tridsiatke zostala po rozvode sama a bez detí, aj keď po nich veľmi túžila. Rozhodla sa zmeniť život. Našla si novú prácu a kúpila si nový dom. Stále jej však chýbali deti...

Čakať, či sa ešte objaví princ na bielom koni a budú mať spolu deti alebo to skúsiť inak? Katie Page z Colorada si povedala, že na nikoho čakať nebude. Stala sa vychovávateľkou v sirotinci, ktorý prevádzkuje cirkev, do ktorej patrí. Milovala všetky deti, ktoré sa do domova dostali. Jedného dňa tam priviezli chlapčeka, ktorého si úplne zamilovala. Rozhodla sa, že si ho adoptuje a dopraje mu nový život. I keď pokrvná mama má právo do veku 11mesiacov bábätka si ho zobrať, v tomto prípade sa tak nestalo a Katie sa stala jeho adoptívnou mamou. Pomenovala ho Grayson a vychovávala ho s tou najväčšou láskou.

O rok dostala Katie telefonát, ktorý ju urobil ešte šťastnejšou. Zo sirotinca potrebovali umiestniť k niekomu ďalšie dieťatko, tento raz dievčatko a ozvali sa práve jej. Neváhala a Hannah, ktorú mama opustila rovnako ako Graysona po štyroch dňoch, sa časom stala ďalším právoplatným členom rodinky.  

Onedlho si Katie všimla, že Grayson a Hannah majú až priveľa podobných čŕt a dokonca aj takmer navlas rovnaké zdravotné problémy. Podľa záznamov mamy obidvoch detí boli závislé na antidepresívach, ktoré užívali aj počas tehotenstva. Na papieroch z pôrodnice síce boli rozdielne mená matiek, jej však niečo našepkávalo, že ide o pokrvných súrodencov. Nemýlila sa, testy DNA to potvrdili. Nezodpovedná mama jednoducho klamala. 

Katie to nedalo a mamu detí vyhľadala. Bola závislá na drogách a osud detí ju vôbec nezaujímal. Navyše, onedlho opäť otehotnela a porodila ďalšieho syna. Katie urobila všetko pre to, aby aj tento nechcený drobček skončil u nej, aby súrodenci mohli vyrastať spolu.Bábätko sa jej podarilo adoptovať a myslela si, že šťastnejšia už byť nemôže.

Medzitým do jej života vstúpil ešte aj nový muž, ktorý do vzťahu priviedol svoje dve deti a Katie sa tak zrazu stala päťnásobnou mamou. To však stále nie je všetko. S novým manželom otehotnela a narodila sa im dcérka. Dnes vychovávajú spolu šesť detí, Katie je úspešná blogerka a jej manžel vojak. Nikdy by neverila, ako osud dokáže zamiešať karty a že pár rokov po rozvode bude jej rodina presne taká veľká, ako si kedysi vysnívala.  


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia