Modelka Ashley Graham sa nehanbí: Ukázala tandemové dojčenie

Modelka Ashley Graham sa
Ilustračné foto
2022-06-16 15:00:00 |

Svoje väčšie telo miluje. Veď vďaka nemu zarobila milióny. Po januárovom pôrode dvojčiat na sociálnych sieťach ukazuje svoje strie, aj to, ako deti kŕmi.

Mamy dvojčiat ich najčastejšie dojčia jedno po druhom, Ashley si však zvykla svojich päťmesačných synov Malachiho a Romana kŕmiť spoločne. „Unavená. Ale sme tu,“ napísala v jednom z posledných príspevkov na Instagrame s fotkou, na ktorej ukazuje, ako jej dojčenie v praxi vyzerá. Spolu s manželom, filmárom Justinom Ervinom, sú tiež rodičmi dvojročného Isaaca, takže určite majú čo robiť.

Minulý mesiac Ashley (34) otvorila na svojom Instagrame tému tandemového kŕmenia. „Toto mi trvalo niekoľko týždňov pokusov a omylov a veľa sĺz," priznala. "Moja dula, ktorá je tiež laktačnou poradkyňou, bola ku mne taká milá a láskavá, keď nám všetkým trom pomohla spoločne prísť na to, ako to urobiť."

Dojčenie dvojčiat je dosť náročné aj podľa pôrodných asistentiek. „Vyžaduje si to silný prísun mlieka a často si vyžaduje ďalšiu pomoc a podporu od rodiny, manžela alebo odborníčky na laktáciu," vysvetlila odborníčka Jennifer Meyers z Mayo Clinic. „Je tiež dôležité, aby to matky, ktoré dojčia dvojčatá, robili často, aby sa zvýšila ich produkcia mlieka a čo najskôr vyriešili všetky problémy s prisatím, aby držali krok s požiadavkami svojich detí."

Ashley patrí k ženám, ktoré sa snažia pomôcť odstrániť stigmu okolo dojčenia na verejnosti. Prízvukuje, že je to úplne prirodzená činnosť, pri ktorej by sa mamy nemali cítiť nepríjemne. Rovnako nemá problém ukázať na strie, ktoré sa u žien v tehotenstve bežne objavia.


Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia