S týmito 6 znameniami zverokruhu možno nebudete mať najlepší SEX

S týmito 6 znameniami
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-27 13:30:00 |

Zladiť sa v posteli nie je vždy úplne jednoduché. Súhra tejto oblasti života je veľmi dôležitá a je dobré, ak vieme, čo môžeme od partnera očakávať.

Dôvodom, pre ktorý to nemusí byť s týmito šiestimi znameniami v intímnej sfére hneď na prvú šupu to pravé orechové, je ich emocionálny svet a prežívanie, ktoré sa prenáša aj do intímnej oblasti. 

Rak

Raci nie sú schopní podávať výkony, keď  nie sú mentálne a emocionálne skutočne prepojení s partnerom. Ak nie je všetko synchronizované, cítia sa nepríjemne a milovanie sa stáva pre nich problematickým.  Spontánnosť nie je to, čo by ich v intímnej sfére charakterizovalo. Keď sa však zbavia svojej neistoty, úzkosti a odhodia zábrany, stávajú sa z nich dokonalí milenci.

Váhy

Váhy sú veľmi romantické, ale pokiaľ ide o sex, prekvapivo nie sú príliš náruživé. Sú to sentimentálni ľudia žijúci vo svojich snoch a na telesnej rozkoši si až tak nezakladajú. Netreba však hádzať flintu do žita. Určite aj medzi Váhami existujú výnimky a dokážu prekvapiť.

Vodnár

Keď má Vodnár chuť na sex, dokáže vám v posteli pripraviť také chvíle, že na ne nikdy nezabudnete. Podmienkou je však to, že naozaj musí mať chuť a to je dosť zriedkavo. Toto vzdušné znamenie v posteli veľmi rado skúša nové a dosť divoké veci, no ak sa mu druhá strana nedokáže vyrovnať, Vodnár stráca záujem.

Blíženci

Toto znamenie zverokruhu má problémy so skúmaním svojej intenzívnej vášnivej stránky. Miluje rozmanitosť, ale to, čo väčšinou vyžaduje, je duševné vzrušenie. Pre Blížencov je to svojím spôsobom potreba zapojiť partnera do svojich vnútorných sexuálnych predstáv a to môže niektoré spontánnejšie typy ľudí odradiť.

Býk

Býci sú mimoriadne láskaví a majú vysokú sexuálnu túžbu. Problémom v ich prípade však je, že predohra je všetko, čo niekedy hľadajú. Dotknú sa každého kúska vášho tela a celé ho vybozkávajú, ale keď na to príde, sú tak pohltení dotykmi, že im ani nenapadne pokračovať ďalej.

Ryby

Ich zasnená povaha je v posteli občas ich nepriateľom. Ich technika, pohyby rúk, pier, tela a rytmus sú na jedničku, no vo svojom sústredení sa na dokonalosť sa niekedy strácajú, až sa správajú asexuálne. Nie je to pravidlo, ale ak je vaším partnerom Ryba, nebuďte z toho prekvapení.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia